"već je bilo kasno..."

"Ne da Bog sve": Naša pevačica ima milione, uspehe i SREĆAN brak, ali nikada nije krila svoju najveću ranu

0

Pevačica Branka Sovrlić stekla je mnogo novca i uživa već decenijama u srećnom braku, ali s jednom neostvarenom željom.

branka sovrlić uživa u srećnom braku, ali jedna velika želja ostala im je neostvarena
branka sovrlić uživa u srećnom braku, ali jedna velika želja ostala im je neostvarenafoto: Damir Dervišagić

Pevačica Branka Sovrlić bila je jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

 

Osim muzičke karijere, ona je preko 30 godina u braku s producentom Sadikom Pašićem Pajom ostvarila neverovatne uspehe, pa su zajedno krenuli vrlo uspešno da se bave ugostiteljstvom.

 

Branka i njen suprug su izgradili pravu imperiju, o čemu su mediji mnogo puta pisali, pa je poznato da njen suprug i ona poseduju mnogo nekretnina.

 

Imamo kuću sa bazenom na Ilidži i još neke stanove, ali ima bogatijih od mene, koji imaju mnogo više nekretnina. Ne znam zbog čega se samo o meni priča?! Volim da opremam naše kuće i stanove, uživam u tome, a ukrase donosim sa svih krajeva sveta. Međutim, naučena sam da se prostrem koliko mi je jorgan dugačak. Nikada kredit nisam uzela, kupim za onoliko para koliko imam i uvek sam štedela i za crne dane — ispričala je jednom prilikom Branka.

 

branka sovrlić već decenijama živi u srećnom braku s producentom i ugostiteljem sadikom pašićem pajom
branka sovrlić već decenijama živi u srećnom braku s producentom i ugostiteljem sadikom pašićem pajomfoto: Damir Dervišagić

Međutim, iako su materijalno obezbeđeni i dobro situirani, Branka nikada nije krila koliko je boli što nemaju decu.

 

— Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao — džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog, izgleda, ne da sve — rekla je pevačica, pisao je Srpski telegraf.

 

Jednom je Branka otkrila da je bila trudna, ali da je izgubila bebu, a kasnije nije mogla da zatrudni.

 

— To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i posle toga to nije išlo. Jednostavno, taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre tri godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca — pričala je Branka.

 

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je jednom prilikom priznala da je zakasnila da ide na vantelesnu oplodnju i navela da je nepristojno pitati ženu zašto nema decu.

 

Kad sam razmišljala da odem na vantelesnu oplodnju, s obzirom na to da nisam mogla da imam decu, već je bilo kasno. Toliko je danas devojaka koje nemaju decu, ne znam zašto se ljudi lepe za to i komentarišu na svakom koraku. Da je trebalo da se desi, desilo bi se. Nepristojno je pitati žene da li imaju decu ili ne. Treba da se smatra nekulturnim jer je to lična stvar — tvrdi Branka.

 

— Toliko je pevačica koje nemaju decu, s druge strane mnogo je onih koje imaju, a nisu ih vaspitale i negovale, pa zagorčavaju život svima u okolini. Zapostave decu, pa se posle čude sto su delinkventi — smatra Branka Sovrlić.

 

Bonus video

Branka Sovrlić: Ne možete preko noći da postanete pevač

makonda-tracker