glossy dom poznatih

SALONAC ISPUNJEN USPOMENAMA: Branka Sovrlić otvorila vrata svog luksuznog doma na Vračaru (FOTO)

6

Čuvena pevačica narodne muzike otvara vrata svog luksuznog stana u kojem je sve podredila uživanju i evociranju sećanja na trenutke koji joj vraćaju osmeh na lice.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

U domu pevačice Branke Sovrlić sve odiše luksuzom. Uspešnu karijeru izgradila je u vreme bivše Jugoslavije, ali njeni hitovi "A tebe nema", "Lido, Lido, Lidija", "Aj, kolo zaigraj", "Zapjevaj mi pjesmu bosansku" i dalje se slušaju. Oduvek je pevala vesele pesme, pa i u njenom stanu na Vračaru dominiraju samo svetle nijanse.

 

foto: Vladimir Šporčić

Do sada je promenila nekoliko adresa, a sada pored vile, nekoliko stanova i restorana u Sarajevu, Branka najviše voli da se vrati u srce Beograda, gde poseduje dva stana, jedan iznad drugog. Reč je o luksuznom saloncu u Beogradu koji je pevačica opremila po svom ukusu.


- Kad sam objavila prvu ploču, kupila sam sa suprugom ovaj stan. Najpre donji, a ubrzo i onaj na spratu iznad. Iako živim u Sarajevu, obožavam da dođem u Beograd jer me za ovaj dom vežu lepe uspomene. Svaki kutak odiše sećanjima, a često upravo ovde ugostim svoje prijatelje i koleginice. Tu su i sitnice koje sam donosila s raznih putovanja, ali i gobleni koje sam lično radila - ispričala je Branka prošle godine za magazin Glossy.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker