da li ste znali?

Njegovom zaslugom je mogao da ima DRUGU profesiju — i bio bi poznat: Ovaj slavni Srbin bio je otac Miloša Timotijevića

0

Miloš Timotijević postao je otac, a on je o svom ocu uvek govorio s puno ljubavi i poštovanja.

miloš timotijević dobio je sina, a malo ko zna ko je bio nejgov otac
miloš timotijević dobio je sina, a malo ko zna ko je bio nejgov otacfoto: Nenad Kostić

Popularni glumac Miloš Timotijević proslavio se na našoj glumačkoj sceni ulogama u serijama "Srećni ljudi", "Senke nad Balkanom", "Besa", ali i mnogim drugim, kao i filmovima, pozorišnim predstavama...

 

Ipak, njegov privatni život mnogima je enigma. Kako su preneli mediji, Miloš je postao otac jednog dečaka, sa svojom drugom suprugom Tijanom, kojom se oženio posle svega 40 dana veze.

 

Mnogi nisu znali ni da je pre drugog braka bio čak 13 godina oženjen, a, osim što je njegov ljubavni život nepoznanica, isto važi i za ostatak privatnog života.

 

Osim što se već godinama bavi glumom, malo je poznato da se Timotijević bavio manekenstvom u jednom životnom periodu, a bio je i maneken u muškoj kolekciji Boška Jakovljevića.

 

— Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama, mislim da mi je ovo treća revija koju radim za Boška Jakovljevića — rekao je glumac za Kurir.

 

miloš timotijević okušao se više puta i u manekenskim vodama
miloš timotijević okušao se više puta i u manekenskim vodamafoto: Damir Dervišagić

Zapravo, njegov otac bio je legendarni Dragan Timotijević Belmondo, čuveni modni fotograf kog su poznate ličnosti obožavale, majstor fotografije i autor preko 300 naslovnih strana i 600 modnih naslovnica.

 

Fotografija nije bila jedina umetnost u kojoj je bio vešt; bavio se i pisanjem, a i slikanjem ikona. Pred kraj života služio je u crkvi, pišu mediji.

 

Miloš je o njemu uvek govorio samo najlepše.

 

— Da, Dragan Timotijević Belmondo bio je fantastični, poznati modni fotograf, tako da sam kao klinac proveo život pred foto-aparatom, a onda sam taj foto-aparat zamenio kamerom. Svaki put kada želim da me neko slika, ne mogu da se opustim — rekao je Miloš jednom prilikom.

 

 

Ipak, nekada je rado pozirao svom ocu.

 

Bilo je to neke 1994. Moj dragi tata me je fotkao. Kao da je bilo juče: photo by Dragan Timotijević Belmondo — napisao je Miloš u opisu fotografije koju je prošle godine postavio na svoj Instagram.

 

Bonus video

Miloš Timotijević s novom suprugom

 

makonda-tracker