skrivala se od medija

13 godina su bili u braku, u javnosti retko zajedno: Kako izgleda i čime se bavi PRVA SUPRUGA Miloša Timotijevića?

0

Ona mu je godinama bila najveća podrška, ali se vešto krila od medija 

Miloš Timotijević postao otac po prvi put
Miloš Timotijević postao otac po prvi put foto: Nemanja Nikolić

Glumac Miloš Timotijević decenijama unazad gradi uspešnu glumačku karijeru. Osim po ulogama, mnogi su ga zapazili jer je veoma šarmantan, a oduvek se trudio da svoj privatni život zadrži podalje od očiju javnosti

 

Ipak, lepe vesti često brzo nađu svoj put do medija, pa je tako sve iznenadila vest da je Miloš postao otac po prvi put. On i njegova druga supruga Tijana dobili su sina.

 

Miloš se nedavno razveo od supruge Dunje s kojom je bio 13 godina u braku i oženio Tijanom, koja mu je sada podarila dete. 

 

 

O Miloševom privatnom životu se malo toga zna. Iako je toliko dugo bio u braku sa Dunjom njih dvoje smo retko kada imali prilike da vidimo u medijima zajedno. 

 

Prema pisanju medija ona nije želela da bude u centru pažnje javnosti, zbog čega je izbegavala javna pojavljivanja sa i te kako poznatim mužem.

 

Bivša supruga Miloša Timotijevića bila je njegova najveća podrška i inspiracija, a prošle godine su se pojavile prve fotografije na kojima su viđeni zajedno.

 

Miloš Timotijević sa bivšom suprugom Dunjom
Miloš Timotijević sa bivšom suprugom Dunjom foto: Damir Dervišagić

 

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima - bio je iskren Miloš, pa je dodao:

 

- Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - rekao je Miloš Timotijević i dodaje da jedina stvar koju nikada njegova supruga neće shvatiti jeste to što je dosta poslova odbio.

 

Miloš se nedavno po prvi put ostvario u ulozi oca
Miloš se nedavno po prvi put ostvario u ulozi oca foto: Damir Dervišagić

 

Dunja se bavi grafičkim dizajnom, a pisalo se da joj je Miloš velika podrška i inspiracija. Ipak, bilo kako bilo, njih dvoje su krenuli drugačijim životnim putevima, a reklo bi se da se Milošu ispunila velika želja kada je postao otac malenog dečaka. 

 

Bonus video:

 

Kako izgleda Tijana, druga supruga Miloša Timotijevića pogledajte u videu koji sledi 

 

 

 

 

makonda-tracker