divan dan!

Torta od 5 spratova, sve u znaku fudbala, a dvorište – BAJKA: Zavirite na proslavu 7. rođendana sina Seke Aleksić

0

Mali Jakov je pasionirani ljubitelj fudbala, pa je rođendanska žurka u znaku ovog sporta 

Ovako je mali Jakov proslavio svoj 7. rođendan
Ovako je mali Jakov proslavio svoj 7. rođendan foto: Damir Dervišagić

Stariji sin Seke Aleksić Jakov,proslavio je juče svoj 7. rođendan, na svom imanju u Staroj Pazovi, domu koji su njegovi roditelji daleko od gradske buke i vreve.

 

Seka se pobrinula da sve bude kao iz bajke, pa ne iznenađuje što su gosti bili oduševljeni dekoracijom dvorišta, tortom, detaljima.

 

Rođendan je upriličen u krugu najbližih prijatelja i porodice, a veliko dvorište postalo je mesto na kojem su se okupili mališani kako bi svom drugu poželeli najlepše rođendanske želje.

 

Torta od čak 5 spratova bila je ispunjenje Jakovog sna. On je pasionirani ljubitelj fudbala, pa ne iznenađuje što je Seka učinila sve da se on oseća poput fudbalske vezde.

 

I dok su svi okupljeni pevali rođendansku pesmicu, mali Jakov je držao u rukama pehar, i skakutao od uzbuđenja, sve dok nije ugasio rođendansku svećicu. 

 

Seka i Veljko su stajali iza njega, i dok je mama pljeskala rukama Veljko je u rukama držao malenog Jovana koji nije skidao osmeh sa lica.

 

1 / 5 Foto: Instagram / sekaaleksic

 

Slavljenički sto bio je ukrašen besprekorno, a deca su jedva dočekala da priđu i posluže se preukusnim slatkim pikanterijama kojih je bilo napretek.

 

I za kraj ono najlepše, veliki dvorac na naduvavanje bio je postavljen u jednom delu dvorišta i čekao je da se završi sečenje torta kako bi mališani na njemu uživali u skakanju i trčanju.

 

Ovakva rođendanska žurka san je mnogih mališana, a Seka i Veljko su se potrudili da Jakovu ovaj dan ostane duboko urezan u sećanje zauvek. 

 

Bonus video:

 

Koliko je pevačicama potrebno da se spreme za nastup? 

 

 

makonda-tracker