iskrena ljubav

10 godina su u braku, vole se kao prvog dana: Ovo je 6 godina mlađi suprug Danijele Pantić i njena NAJVEĆA PODRŠKA

0

Lepa plavokosa voditeljka ima brak o kojem mnoge žene sanjaju 

Danijela Pantić uživa u braku već punih 10 godina
Danijela Pantić uživa u braku već punih 10 godina foto: Zorana Jevtić

Danijelu Pantić pamtimo kao voditeljku brojnih kvizova, a sada imamo priliku da je gledamo u još jednom, programu "Mozaik" koji se emituje na Kurir TV.

 

Ona  je često govorila o svom životnom pozivu i činjenici da obožava svoj posao zbog kontakta sa takmičarima, neizvesnosti i uzbuđenja koje kvizovi nose sa sobom.

 

Po prirodi veoma iskrena Danijela ne krije od javnosti svoj lični život. Jednom prilikom je iskerno govorilo o svadbi, koju je sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Conićem organizovala za samo 48 sati. 

 

Takođe, sa svim ženama je podelila i svoje iskustvo sa porođajem u svom domu, u bazenu, ali i sve probleme sa birokratijom koje je zbog te odluke imala.

 

Danijela je u braku sa Nenadom od 2013. godine i on joj je velika podrška u 

životu. Njih dvoje imaju sina Ignjata koji je njihova zvezda vodilja. Ipak, kada je došao na svet njegovu roditelji su se našli u neprilici zbog toga što nije rođen u bolnici.

 

Velike problema, prema rečima Danijele, imali su kada su hteli da ga upišu u matičnu knjigu rođenih, jer nije postojao dokument koji bi dokazao kada je i kako dete došlo na svet. Ipak, nakon duge borbe uspeli su da sve završe kao što treba.

 

Danijela je nedavno dobila posao na Kurir TV gde će voditi novi kviz "Mozaik". Ona je godinama bilo jedno od prepoznatljivih lica RTS-a, a u intervjuu koji je dala za Kurir podelila je to svoje iskustvo:

 

 

- Iskreno, kada sam napustila RTS, jedan od razloga bio je i taj što sam poželela da radim neki drugi format osim kviza. Želela sam autorsku emisiju, a to na RTS nije lako dobiti. Tada mi nije palo na pamet da ću se opet vratiti kvizu i formatu koji je sada sve popularniji među publikom, koliko među TV gledaocima, toliko i među korisnicima internet kvizova. Sada sam veoma zahvalna i srećna što radim "Mozaik", što se družim sa takmičarima, koje, zapravo, poznajem godinama i što svakog dana imam priliku da se i ja "igram" sa njima - rekla je Danijela. 

 

Danijela se tom prilikom dotakla i svog privatnog života, ali i porođaja koji je za naše žene i ovo podneblje još uvek tabu tema, a to je porođaj u svom domu, u kadi ili bazenu, u prisustvu babice:

 

 

- Veliki sam ljubitelj prirode i svega što je priroda kreirala za nas. Da je bilo izvodljivo, verovatno bih se udala na nekom ostrvu, okružena vodom. Ipak, ovako, u sedmom mesecu trudnoće, uz organizaciju svadbe za 48 sati, Nenad i ja smo se odlučili da se tu venčamo i da se porodim u bazenu. Brzo smo se usaglasili jer smo isto razmišljali - što jednostavnije venčanje i bez velikih protokola, neudobne odeće, a uz dobru muziku i provod za nas i prijatelje. Slično je bilo i za porođaj, što prirodnije i uz manje stresa. Iskustva mama iz mog okruženja koje su se porodile u bolnici nisu mi se nimalo dopala, te su moj izbor bili bazen i babica u kući - ispričala je ona za Kurir.

 

Bonus video:

 

Evo gde lepu Danijelu možete gledati:

 

 

 

 

 

makonda-tracker