tuga

Kroz suze je ispustila- Teško mi je i napustila nas: Neutešne Milkine koleginice ne mogu da se pomire s ogromnim gubitkom (FOTO)

0
Danijela Pantić, Kristina Radenković i Marija Veljković oprostile se od supervizorke popularnog kviza „Slagalica“
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kviz „Slagalica“ prekjuče je počeo drugačije. Pre špice sa „skočkom“ pojavio se crn ekran, na kom je pisalo „In memoriam Milka Canić“. Tada su gledaoci shvatili da više neće čuti njeno čuveno „dobro veče“, piše Kurir.rs

Smrt supervizorke „Slagalice“ teško su podnele njene koleginice s RTS Kristina Radenković i Marija Veljković, ali i bivša voditeljka tog kviza Danijela Pantić.

 

Neutešna porodica i prijatelji oprostili se od Milke Canić: Pamtićemo je samo po dobrom... 

 

 

Danijela za Kurir priča o poslednjem razgovoru s Milkom.

Očekivala sam da će stići demanti da nas je napustila, ali nije. Mislim da ju je bolest iscrpila. Posle prve terapije bila je puna nade, pričala je da planira da se brzo vrati. Posle druge je bila prilično izmorena. Kad smo se poslednji put čule, kao da je nestala nada u njenom glasu. Pričala je o unucima i deci koja su joj donosila najveću radost. Rekla mi je: „Teško mi je“ i zaplakala - kaže voditeljka, koja o Milki govori s velikim poštovanjem:


- Bila je veliki obožavalac leksike i srpskog jezika. Često je citirala Stefana Nemanju: „Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlji. Riječ se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. A šta je narod izgubi li jezik, zemlju, dušu?“. Tu ljubav je prenela i na mene. Hvala joj na tome.

Nastavak teskta i fotografija možete pogledati na sledećoj stranici...

 

 

makonda-tracker