oduševile sve

Mama i ćerka zajedno u provodu: Milka Forcan POKAZALA NASLEDNICU - sad je jasno zašto kažu da su KAO PRESLIKANE

0

Naslednica Milke Forcan oduševila je sve na jednom prestoničkom događaju 

Milka i Jovana Forcan u provodu
Milka i Jovana Forcan u provodu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milka Forcan je godinama gradila karijeru i sada važi za jednu od najpoznatijih srpskih biznismenki. Ona je stručnjak u oblasti marketinga, a veliku pažnju osim nje same privlači i njena naslednica, Jovana Forcan.

 

Njih dve su danas bile na jednom prestoničkom događaju koji je okupio poznate dame, ljubiteljke mode.

 

Ruku pod ruku, u toaletama koje su svi primetili došle su i majka i ćerka i zabavile su se birajući modele obuće koji će ove sezone biti apsolutni modni must have.

 

 

Milka je za ovu priliku odabrala usku crnu haljinu, sa dubokim V izrezom, dok je njena nasledica bila u krem izdanju.

 

Za ćerku Milke Forcan više puta smo imali prilike da čujemo i vidimo da je prava lepotica, a mnogi se čude da nije uplovila u manekenske vode budući da je veoma lepa i atraktivna. 

 

Ipak, Jovanu nije interesovalo ovo zanimanje. Ona je vreme i novac uložila u obrazovanje. Nakon što je završila studije u Ženevi na nemačkom jeziku počela je da radi i da zarađuje za život. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom o Milka Forcan.

 

Može se reći da je osim lepote i talenat za posao nasledila od majke. Jovana je osnovala svoj brend i Milka je viša puta isticala da je jako ponosna na nju.

 

Bonus video:

 

Ceca i Anastasija bodre Novaka 

 

 

makonda-tracker