nije imao naslednike

Ženio se 4 puta, voleo 48 godina mlađu koleginicu: Nikola Simić nije imao decu, a bratanac otkrio i PRAVI RAZLOG

1

Osim zbog maestralnog dara za glumu, Nikola je javnosti bio zanimljiv i zbog privatnog života 

Nikola Simić nije mogao da bude otac
Nikola Simić nije mogao da bude otac foto: Damir Dervišagić

Legendarni glumac Nikola Simić proslavio se mnogobrojnim maestralnim ulogama, a njegove replike se i danas često mogu čuti.

 

Osim po ulogama, Nikola je bio zanimljiv javnosti i zbog brunog ljubavnog života, koji može da posluži kao inspiracija za neki film.

 

Uprkos činjenici da je svoju intimu čuvao, zanimljive informacije su često nekako stizale na naslovne stranice tadašnjih novina. Bio je veliki zavodnik, osvajao je srca žena svojim šarmom i jednostavnošću. 

 

 

Ipak, retko ko zna da se Simić čak četiri puta ženio i razvodio, a poslednje godine svog života navodno je proveo sa glumicom koja je čak 48 godina mlađa od njega.

 

- A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke - rekao je jednom prilikom glumac.

 

Mediji su godinama pisali da je Nikola imao ćerku Anu i unuke Isidoru i Saru.

Bratanac poznatog glumca jednom prilikom se osvrnuo na ove priče, pa je potvrio da one, ipak, nisu istinite.

 

Legendarni glumac je preminuo pre 9 godina
Legendarni glumac je preminuo pre 9 godina foto: Dragan Kadić

 

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikoli je u mladosti puklo slepo crevo, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - rekao je Nenad.

 

Nikoli je 2014. godine ustanovljen rak prostate, od kojeg se lečio, ali nakon komplikacija koje su usledile glumac je nažalost preminuo, u 80. godini života.

 

Bonus video:

 

Odnos glumaca van kamera:

 

 

makonda-tracker