nove serije

SVI SMO SE PROMENILI, PA I BEOGRAD: Glumica vredno radi na novim projektima, a stiže i sin LUI da volontira tokom leta

2

Branka Katić smatra da je pravo vreme da se posveti domaćoj publici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata glumica Branka Katić uoči premijere nove sezone serije "Ubice mog oca", koja se između ostalog bavi i vršnjačkim nasiljem, podelila je utiske sa publikom.

 

"Radila sam petu sezonu, koju je režirala Maša Nešković. Želela sam da radim s njom jer sam gledala njen film "Asimetrija". Uloga koju sam dobila je posebna i drugačija od svega što sam dosad radila. Igram jednu beogradsku damu iz povlašćenih slojeva našeg grada. Ona sprema maturante za prijemne ispite fakulteta. Sezona se bavi vršnjačkim nasiljem. Jedan đak iz njene srednje škole je izvršio samoubistvo, a drugi je nestao. Videćemo šta će se desiti."- otkrila je glumica u druženju s novinarima nakon promocije novih serija Telekoma Srbija.

 

Branka je otkrila i koliko se promenio njen grad za dve decenije koje je provela van njega.

 

"Svi smo se promenili, pa i Beograd. Ima nekih divnih stvari koje su se desile, ali i onih koje mene brinu - zagađenost našeg grada. Mislim da svi osećamo koliko vazduh nije dobar i volela bih da to može da se promeni."

 

Branka Katić
foto: Ana Paunković

S obzirom na to da je sada članica Beogradskog dramskog pozorišta podelila je impresije što se tog segmenta života tiče.

 

"Prvi put sam stala na daske tog pozorišta. Odigrala sam tamo svoje diplomske predstave u klasi Radeta Šerbedžije. Sećam se kad sam izašla iz trole i ugledala natpis "Tvoje pozorište", sinulo je neko sunce. Ono za mene ima posebno mesto i drago mi je što sam deo svega toga. Jug Radivojević je doveo divne mlade glumce. Ima velikih planova."

 

Katićeva većinu vremena provodi u Srbiji, a uskoro će joj se pridružiti i sin Lui.

 

"Sada sam više u Beogradu. Moj sin Lui dolazi da preko leta volontira na filmu Koste Đorđevića koji snimam, Džo ima još dve godine srednje škole i voli Beograd. Mislim da je sad vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju mamu i malo manje. Mnogo poslovnih prilika se sad otvara." - završava glumica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker