kakav dasa

7 godina su u braku, a danas imaju DUPLI RAZLOG za SLAVLJE: Ko je misteriozni muž Jelene Kostov kojeg krije od javnosti?

0

Retko kada imamo priliku da ih vidimo zajedno u javnosti 

Jelena Kostov je 7 godina u braku sa Miljanom kojeg ne viđamo u javnosti
Jelena Kostov je 7 godina u braku sa Miljanom kojeg ne viđamo u javnostifoto: Instagram / jelenakostov

Poznata pevačica Jelena Kostov i njen suprug Miljan Vuković godinama su u skladnom braku u kojem su dobili i dvoje dece. Sina Miliju ovaj par dobio je pre šest godina, godinu dana nakon što su izgovorili sudbonosno "da".

 

Miljan je Jelenu zaprosio na njen 31. rođendan 2014. godine, kada joj je umesto rođendanskog poklona dao verenički prsten.

 

Ovaj vredan poklon poslužio je tada svojoj dragoj u čaši šampanjca, a presrećna pevačica je posle prelepog čina izjavila da se ne opterećuje svadbom, već da uživa u zajedničkom životu i ljubavi sa Miljanom.

 

 

Drugo dete, ćerku Milu, Jelena je rodila prošle godine u septembru. Devojčica će uskoro napuniti godinu dana, a par je odlučio da taj trenutak iskoristi ne samo za proslavu prvog rođendana, već i da upriliče Milino krštenje.

 

Pevačica se potrudila da sve bude dekorisano kao u bajci. Na spisku zvanica našli su se njihovi prijatelji i porodica, a pevačica ceo dan nije skidala osmeh sa lica. 

 

Muž Jelene Kostov je veoma zgodan, možda ga zbog toga krije od očiju javnosti
Muž Jelene Kostov je veoma zgodan, možda ga zbog toga krije od očiju javnostifoto: Instagram / jelenakostov

 

Ponosna mama dvoje dece izgledala je savršeno u jednostavnoj zelenoj haljini, a mnogi su primetili da ima savršenu liniju i da joj majčinstvo i te kako prija. 

 

Jelenin suprug Miljan je pripradnik Žandarmerije Srbije, a par živi zajedno u Skojevskom naselju u Beogradu u raskošnom stanu na poslednjem spratu zgrade, koja gleda na Avalski toranj.

 

Bonus video:

 

Čime se još, osim pevanjem, bavi Jelena Kostov?

 

 

makonda-tracker