+ trik protiv gladi

"Jela sam 300 g čokolade čim otvorim oči": Pomoću ovog JELOVNIKA Jelena Kostov je SMRŠALA i dovela liniju do savršenstva

0

Tokom pandemije svi su više bili u kućama, hrana je bila na dohvat ruke i kilogrami su se samo "lepili".

 

foto: Instagram / kostovjelena
foto: Instagram / kostovjelena

Lepa pevačica Jelena Kostov već duži niz godina gradi uspešnu pevačku karijeru. Ipak, kao i sve ostalo i njeni nastupi bili su prvo ukinuti, a onda i proređeni tokom pandemije korona virusa. 

 

Ona je tada više nego inače provodila vreme u kući, a kao i svi, kada ništa ne radite često ste gladni ili naprosto biste nešto da grickate. 

 

Kao posledica toga stigao je višak kilograma, a to se njoj nikako nije dopalo. Upravo zbog toga je odlučila da se podvrgne specijalnom režimu ishrane, a za njega je bio zadužen njen nutricionista. 

 

 

- Nikada ranije nisam imala problema sa kilažom, iako sam jela sve što sam želela. Majka priroda je bila blagonaklona prema meni, uvek sam imala trbušnjake, a nisam ni prošla pored teretane. Jela sam sve što sam htela, po 300 grama čokolade dnevno. Кoka kolu sam pila čim otvorim oči. Tako sam dugo živela, dok godine nisu učinile svoje, pa mi se metabolizam usporio - kaže pevačica.

 

Ona dodaje da su poslednje dve godine posebno uticale na to da počne da se goji:

 

- Živela sam 200 na sat zbog posla kojim se bavim. Кada sam postala majka, bila sam i zbog sina hiperaktivna. Međutim, zbog korone sam se zatvorila u kuću, imala sam sve manje nastupa i samo sam jela. Dešavalo mi se da ustanem u tri ujutru da jedem čokoladu! Tako sam se ugojila tri kilograma. Meni je to bilo katastrofa, iako mnogi misle da nije strašno. Bila sam nezadovoljna kad god bih se pogledala u ogledalo.

 

 

Tada je odlučila da više ne ide tako i da mora da se nešto promeni. Krenula je sa specijalnom ishranom, a ubrzo je uključila i fizičku aktivnost.


Doručak: Sendvič sa integralnim hlebom, ćurećim prsima i zelenom salatom
Ručak: Pileće belo meso i kupus salata
Večera: Četiri belanceta sa salatom

 

Trik savet:


Кada ste gladni, popijte limunadu, ceđeni sok, čaj ili uzmite neku voćku. Nikako nemojte jesti grickalice.

 

Uz pomoć ovog jelovnika Jelena Kostov je dovela liniju do savršenstva
Uz pomoć ovog jelovnika Jelena Kostov je dovela liniju do savršenstva foto: Damir Dervišagić

 

I kao i svaki početak i ovaj nije bio nimalo lak.

 

- Bilo mi je teško, nisam mogla da se "otkačim" od slatkiša. Ne pušim, ne pijem alkohol, ali je zato moj porok bila Coca cola. Uspela sam da se skinem sa nje, ali sam se opet vratila! Po jelovniku Ane Petrović morala sam da jedem na tri i po sata. Pila sam dve do tri litre tečnosti dnevno - vodu, čaj, limunadu... U početku mi se voda nije pila, jer sam je ranije slabo konzumirala, ali sam se posle navikla. Prestala sam da jedem testeninu i začinjena jela, slatkiše sam znatno smanjila - izjavila je pevačica.

 

 

Jelena nije promenila samo ishranu već i neke druge loše navike.

 

- Ležem i ustajem rano, što je veoma bitno za zdravlje i imunitet. Pošto sam od početka pandemije imala više slobodnog vremena, uvidela sam u čemu grešim i zašto sam stalno umorna i neispavana. Otkako ležem ranije, budim se srećna, zdrava, nasmejana... Spremnija sam za pešačenje i sa lakoćom obavljam sve obaveze. Nemam više nikakve tegobe. Ranije me je glava stalno bolela, ali to više nije slučaj otkako ne čačkam telefon pre spavanja i ujutru čim otvorim oči - završava priču Jelena.

 

 

makonda-tracker