divan dan

Dan kada je sebi rodila sreću: Jelena Kostov emotivnom objavom čestitala sinu Miliji 6. rođendan

0

Jelena Kostov je na Instagram okačila i nekoliko fotografija sa lepim trenucima u kojima je uživala zajedno sa sinom Milijom. 

Jelena Kostov
Jelena Kostovfoto: Instagram/Jelena Kostov

Jelena Kostov je ponosna mama dvoje dece, sina Milije i ćerkice Mile.

 

Nakon prve, lepa pevačica je s nestrpljenjem isčekivala drugu trudnoću sa svojim suprugom Miljanom, a pošto joj se želja ostvarila pre oko dve godine, Jelena je otkazala sve nastupe i posvetila se uživanju u "drugom stanju".

 

- Osećam se fenomenalno. Stvarno je bilo krajnje vreme da se priča o lepim stvarima i da se lepe stvari dešavaju. Uživam u svakom danu, doktor mi je rekao da moram malo više da mirujem. Kad sam bila trudna prvi put, preterivala sam koliko sam bila aktivna, ali sad je neka druga dimenzija. Bukvalno u svakom danu uživam. Na početku sam imala mučnine, sada to ide nekim drugim tokom - pričala je ushićena pevačica kada nas je obavestila da je trudna po drugi put.

 

Pevačica je svojevremeno otkrila da je bila posebno srećna kad je saznala da će im drugo dete biti baš devojčica, a isto važi i za njenog sina Miliju.

 

- Vest da čekam devojčicu me je učinila najsrećnijom na svetu, jer sam baš želela devojčicu. Devojčica i dečak, nema ništa lepše. Milija i Miljan su prvi saznali da je devojčica. Od prvog dana otvoreno pričamo o svemu, ne krijemo ništa od njega. On je veliki, ima pet godina. On je odmah rekao da želi seku, eto predosetio je. Svima nama, pa i njemu se ostvarila želja. Svi prvo žele sina, a onda i ćerku - ispričala je tada pevačica za Pink.

 

 

Kako bebica Mila još nema ni godinu dana, ona je u poslednje vreme u centru pažnje Jelene i njene porodice, ali danas je ipak dan njenog brata Milije. Danas Milija slavi šesti rođendan, što mu je mama čestitala na najlepši mogući način na Instagramu.

 

 

Jelena je uz nekoliko fotografija sa svojim sinom ostavila i jedan veoma emotivan komentar.

 

- 06. 02. 2017 dan kada sam sebi rodila sreću. Volim te, ne možeš ni da zamisliš koliko ljubavi moja najveća - napisala je pevačica.

 

 

Među prvima, u komentarima na ovaj post, srećan rođendan malom Miliji su poželela i Slađa Alegro, kao i Nikolina Kovač.

 

- Srećan, najsrećniji našem predivnom drugaru. Ljubimoooo - napisala je Kovačeva.

 

 

makonda-tracker