holivudski

Jelena Kostov zasenila stilom na rođendanu Katje Gobeljić: Haljina od tvida na kojoj bi joj pozavidele sve trendseterke

0

Jelena Kostov nam iznova i iznova dokazuje da je dama sa prefinjenim stilom, na koji bi mogle da se ugledaju i mnoge zvezde 

foto: Instagram
foto: Instagram

Katarina Grujić i Marko Gobeljić velikom proslavom obeležili su prvi rođendan svoje ćerkce Katje. Na glamuroznom slavlju pojavio se veliki broj prijatelja i kolega.

 

 

Katarina Grujić je pre proslave jednom zaista emotivnom čestitkom čestitala rođendan svojoj ćerki. U ovim rečima se osećala tolika ljubav, pa je više nego jasno da je ponosnim roditeljima ova uloga najdraža na svetu, 

 

 

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan princezo moja - napisala je Grujićeva.

 

Jelena Kostov, Katarina Grujić
foto: Instagram

Logično je da je Katja bila u centru pažnje na svom rođendanu, ali je ipak delić deo slave maloj prinzeci uspela da ukrade i Jelena Kostov novim glamuroznim stajlingom.

 

Rođendan Katje Gobeljić, Rođendan ćerke Katarine Grujić i Marka Gobeljića
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Jelena je ovoga puta prošetala tvid haljinu pretežno u beloj boji, ali sa izbledelo crnim prugama i još dva detalja u istoj boji na rukavima i kragni.

 

Jelena Kostov, Katarina Grujić
foto: Instagram

 

Stajling koji zaista podseća na holivudska glamurozna izdanja na crvenom tepihu, a lepa Jelena se, kako bi uveličala veliko slavlje, ovog puta i latila mikrofona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker