sve je laž?

"Ako tako misli, neka promeni PREZIME"! Pevač lagao da ga je otac napustio kad je imao 5 godina?

0

Oglasio se otac italijanskog pevača i objasnio o čemu se radi.

Mamud je problematičan odnos sa ocem opisao u svojim pesmama
Mamud je problematičan odnos sa ocem opisao u svojim pesmamafoto: EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Italijanski pevač i reper Alesandro Mamud je u svojim najpoznatijim pesmama poput "Soldi" i "Gioventu Bruta" pričao o teškom odnosu sa ocem, koji ga je, prema njegovim rečima, napustio kada je imao pet godina. 

 

Muzičar je odlučio da kroz pesmu i muziku izrazi svoj problematični odnos sa ocem Ahmedom Mamudom, koji je u intervjuu za QN pokušao da se odbrani.

 

- Tačno je da sam obnovio svoj život, ali nikada nisam napustio Alesandra:

postoje fotografije nas dvojice u parku, na odmoru, različitim prilikama, pa čak i u Egiptu - objašnjava on.

Pevačev tata dodaje da su se njih dvojica družili, da je dolazio kod njega i da se družio sa svojom polusestrom. 

 

Čak napominje da su išli na aperitiv nedelju dana pre nego što je Alesandro Mamud učestvovao na festivalu u Sanremu.

 

- Nisam znao da ide u Sanremo niti da sam inspirisao njegove pesme. Iako se nismo često viđali, veza se nikada nije pokvarila i nisam ni zamišljao da može da priča o napuštanju -


- Patio sam,kao što sam patio slušajući Soldi. Nije tačno da sam mislio samo na novac, naprotiv. Oduvek sam želeo da razgovaram sa svojim sinom i smatram se čovekom otvorenog uma: kao musliman prihvatio sam sve katoličke obrede u svojoj prvoj porodici - objašnjava Ahmed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mahmood (@mahmood)

Kako je opisao, dva puta je bio hospitalizovan, prvi put u bolknici Sao Paolo, a potom i u Egiptu tokom kovid pandemije.

 

- Alesandro je to znao, zamolio sam ga da dođe da me vidi, ali nije došao. Bio sam loše. Poslednji put smo razgovarali porukom pre više od godinu dana, ali uvek površno.-

 

- Ako zaista misli da sam ga napustio i ne želi više da ima ništa sa mnom, voleo bih da promeni prezime: da ne bude više Mamud. Ne očekujem da će promeniti svoje umetničko ime, već pravo-

 

Na kraju intervjua, Ahmed je dodao da je pokušao da pita svog sina šta se dešava, ali da mu nije odgovorio, pa da razmišlja da se obrati advokatu. 

 

BONUS VIDEO

 

Evrovizija 1956

 

 

 

makonda-tracker