"voleo je neke žene i ja neke muškarce..."

Udala se s 18 — i nikom to ne preporučuje! Glumica je studirala i odgajala dete, a o svom braku govorila je IZNENAĐUJUĆE

0

Glumica iz "Pozorišta u kući" udala se mlada, na fakultetu rodila dete, ali ništa nije bilo bez trzavica...

glumica ljiljana lašić udala se veoma mlada, a rodila je dete dok je studirala
glumica ljiljana lašić udala se veoma mlada, a rodila je dete dok je studiralafoto: Youtube / Printscreen / Sevarika

Glumica Ljiljana Lašić (77) davnih dana je osvojila srce publike, najviše u seriji "Pozorište u kući", gde je glumila kućnu pomoćnicu Tinu, kao i u "Boljem životu", gde je igrala Lelu, ženu lika s kojim Svetlana Bojković u ulozi Emilije Popadić ima aferu.

 

Ljilana Lašić rođena je u Kragujevcu, studirala je u Beogradu, a 40 godina je bila stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. Međutim, ona je već sa 18 godina uplovila u porodične vode i bračni život.

 

Sa 18 godina se udala za scenografa Vladislava Lašića, koji je radio scenografiju za serije "Otpisani", "Tren" i "Vruć vetar", a zbog njega se sa studija arhitekture prebacila na glumu.

 

— Prvo sam se upisala na arhitekturu, a Vladislav se, kao arhitekta, bavio scenografijom za filmove. Shvatila sam da bi u tim uslovima moj brak propao, pa sam, u želji da uskladimo ritam kretanja, položila prijemni na Fakultetu dramskih umetnosti. Bila sam tu u divnoj klasi s Petrom Božovićem, Svetlanom Bojković, Brankom Milićevićem Kockicom… Na trećoj godini sam, posle pet godina braka, rodila sina  ispričala je svojevremeno za medije Ljiljana Lašić.

 

ljiljana lašić mislila je da je brak sputava, ali posle je bila jako zahvalna na njemu
ljiljana lašić mislila je da je brak sputava, ali posle je bila jako zahvalna na njemufoto: Youtube Printscreen / Dejan Jelača 30 minuta

Ona je rodila sina Đorđa, koji je paru Lašić podario i unuku Jovanu, ali nikom ne bi preporučila brak u tako mladom uzrastu.

 

Udala sam se veoma mlada, što nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti — rekla je Ljiljana, ali nikada nije zažalila zbog braka sa Vladislavom, jer već decenijama lepo funkcionišu.

 

Nekad sam mislila da mi taj brak smeta, ugrožava karijeru... I tek danas sam svesna koliko su moj brak i dete moja sreća, moje zadovoljstvo — pričala je Ljiljana 1980. godine za magazin Nada.

 

— Imam brak u kome delimo isti sistem vrednosti. I ta zajednica traje 46 godina! Dobri smo prijatelji. Znamo se od detinjstva, iz iste smo ulice — pričala je Ljiljana pre nekoliko godina.

 

ljiljana je sigurna da je i on voleo neke žene i ona neke muškarce, ali da su jedno drugom ljubav za ceo život
ljiljana je sigurna da je i on voleo neke žene i ona neke muškarce, ali da su jedno drugom ljubav za ceo životfoto: Youtube Printscreen

Zanimljivo je da oni nisu verovali u ljubav za ceo život, ali i otkrila je koliko je njihov odnos specifičan.

 

— Sigurna sam da je i on voleo neke žene i ja neke muškarce. Ali, nas dvoje smo odlučili da živimo jedno s drugim. Atipičan je to odnos. Ni on ni ja nismo verovali u ljubav do groba. Sad, naravno, da. Sa toliko godina, sa toliko iskušenja — pričala je Ljiljana.

 

Bonus video

Isečak iz Pozorišta u kući:

 

makonda-tracker