KO SU DRAGO I SLAĐANA ĐURIĆ?

UGLEDNI, obrazovani, DOBRO POZNATI: Rastini roditelji bili su na Tarinom rođendanu, a iznenadiće vas čime se bave (FOTO)

0

Rastini roditelji, Drago i Slađana Đurić, veoma su obrazovani i uspešni u svom poslu, a evo kako izgledaju

stefan đurić rasta sa svojom mezimicom tarom na proslavi njenog rođendana
stefan đurić rasta sa svojom mezimicom tarom na proslavi njenog rođendanafoto: M.M./ATAImages

Reper Stefan Đurić Rasta uvek je privlačio pažnju medija, kako zbog svoje karijere, tako i zbog turbulentnog braka i odnosa sa pevačicom Anom Nikolić.

 

Par je u braku dobio ćerku Taru, koja je centar njihovog sveta, a napunila je 6 godina i to su svi porodično proslavili na prelepoj rođendanskoj zabavi.

 

Rasta i Ana zakupili su jednu prostranu vilu, gde je napraavljena zabava s tematikom Pokemona, Tarinog omiljenog crtanog filma, a mama se pojavila u nežnom stajlingu, dok je tata za ovu priliku ošišao dredove koji su njegov zaštitni znak!

 

Pored dece i gostiju, tu su, naravno, bili i baka i deka, Rastini roditelji, Drago i Slađana Đurić.

 

Mada deluje da je o reperu mahom sve poznato, možda niste znali ko su njegovi roditelji.

 

Reper, naima dolazi iz ugledne porodice intelektualaca.On je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd.

 

rastini roditelji drago i slađana đurić stigli su zajedno na tarin rođendan
rastini roditelji drago i slađana đurić stigli su zajedno na tarin rođendanfoto: M.M./ATAImages

Njegov otac Drago Đurić je doktor filozofije, ujedno i profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu. On je predavao i na Filozofskom fakultetu u Prištini i na Filozofskom fakultetu u našoj prestonici. Profesor Đurić je autor brojnih naučnih studija.

 

Rastina majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti u Beogradu, a diplomirala je Filozofskom fakultetu u Prištini. Magistirala je na Pravnom fakultetu u Beogradu 1991. godine i dobila zvanje magistra socioloških nauka, a šest godina na Filozofskom fakultetu u Beogradu odbranila je doktorsku disertaciju.

 

1 / 10 Foto: M.M./ATAImages

 

Predavala je na brojnim fakultetima, na Filozofskom fakultetu u Prištini, na Defektološkom fakultetu u Beogradu i već deceniju i po predaje na Fakultetu bezbednosti. Autor je brojnih naučnih radova i član predsedništva Sociološkog društva Srbije.

 

Bonus video

Rasta i Ana na rođendanu ćerke Tare:


.

makonda-tracker