svečano, a svedeno

Za svadbe i mature je savršen izbor: Kombinezon Amal Kluni je SVA INSPIRACIJA koja vam treba ove sezone

0

Najnoviji stajling Amal Kluni je nešto što jednostavno morate da vidite

Amal i Džordž Kluni na dodeli nagrada u Londonu
Amal i Džordž Kluni na dodeli nagrada u Londonufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata advokatica Amal Kluni, specijalizovana za ljudska prava, godinama je u skladnom braku s glumcem Džordžom Klunijem, a par je u centru pažnje na svakom koraku.


Sada su sve oduševili pojavivši se na dodeli nagrada Prince's Trust And TKMaxx & Homesense Awards 2023 u Londonu, gde je libansko-britanska pravnica još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene žene sveta.


Gospođa Kluni je, nakon niza ležernijih odevnih kombinacija u kojima smo je viđali, za ovu priliku spremila eleganciju, a umesto haljine je odabrala svoj omiljeni modni komad – kombinezon.

 

Njen izbor bio je model u nijansi između nude i prljavoroze, vrlo sveden i jednostavan kombinezon debljih bretela, u kom je struk naglasila dodavši efektan kožni pojas crne boje.

 

1 / 5 Foto: Amanda Rose/Alamy Live News / Avalon / Profimedia

 

Najinteresantniji deo ovog komada su nogavice – široke, upečatljive i vrlo otmene, tako dugače da su prekrile njene crne cipele s visokim štiklama.


Amal je u ruci nosila pismo-tašnu bež boje, a svoje izdanje je upotpunila srebrnim visećim minđušama, dok je kosu uvijenu u talase prebacila preko jednog ramena.

 

 

makonda-tracker