PROLEĆNOOO

Ako želite da izgledate 10 godina mlađe sledite primer Amal Kluni: Supruga Džordža Klunija oduševila NOVOM FRIZUROM

0

Jedna od najlepših žena na svetu ponovo je oduševila žene širom sveta

 

Nova frizura Amal Kluni
Nova frizura Amal Klunifoto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Poznata advokatica i supruga čuvenog glumca Džordža Klunija, Amal Kluni, ne mora da uradi nešto veliko da bi privukla pažnju javnosti. Oko nje su okupljeni brojni modni znalci, ali i svi oni koji žele da izgledaju dobro poput Amal.

 

Svaki njen korak oni pomno prate i najmanju promenu u njenom izgledu odmah zapaze. Tako je bilo i nedavno kada je Amal unela malu promenu u svoj izgled, a ticala se kose koju je prošarala sa nekoliko svetlijih pramenova. 

 

Ovim potezom, mnogi će se složiti, skinula je bar deset godina s lica, a svi su primetili da je značajno osvežila svoj izgled.

 

 

Ona se pre oko nedelju dana pojavila ruku pod ruku sa svojim suprugom, u prelepoj srebrnoj haljini i tada su svi primetili njenu promenu u boji kose. Iako je to bila veoma diskretna promena nije prošla nezapaženo. 

 

S obzirom da nikad nije bila neko ko previše eksperimentiše sa frizurom, te bi je samo s vremena na vreme posvetlela za par nijansi, nova boja kose koju je otkrio njen frizer Dimitris Đanetos na prvu je oduševila sve žene.

 

 

Frizura Amal prošarana je svetlim pramenovima u boji meda, dok je kosa uvijena u romantične talase i lokne koji su samo dodatno naglasili novu promenu.

 

Slobodno možemo reći da je lepa advokatica blistala sa "osunčanim" pramenovima koji su naglasili njene jagodice i ublažili kontrast koji je ranije postojao između same boje kose i lica.

 

 

makonda-tracker