neće da ćuti

"Od batina mojoj majci otkazuje bubreg": Dva dana posle svadbe košarkaš optužio oca za porodično nasilje

0

Šokantna priznaja o porodičnom zlostavljanju izneo je u medije do detalja 

Jusuf Nurkić optužio oca da je nasilnik
Jusuf Nurkić optužio oca da je nasilnik foto: Instagram / bosnianbeast27/

Veoma uspešani NBA košarkaš iz Bosne i Herecegovine Jusuf Nurkić prošle nedelje je bio u centru pažnje medija, jer je sa svojom dugogodišnjom izabranicom Eminom Durić stao na ludi kamen.

 

Svadbena cermonija bila je glamurozna, ali na njoj se nije pojavio njegov otac. To je izazvalo spekulacije u medijima o tome da nisu u dobrim odnosima. Od tada je prošlo svega nekoliko dana, a njegov otac se obratio medijima.

 

- Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem - rekao je Hariz Nurkić za "Avaz.ba". 

 

On se požalio da to nije situacija koja je od skoro, već da godinama imaju narušene porodične odnose.

 

- Pre pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lekove koje moram piti zbog te embolije. Dabogda on imao bilione, a ne milione, ali, ako ima nesporazum, mora se razgovarati. Tada su i nastale nekakve nesuglasice, ne znam ni ja, iskren da budem, zbog čega. Nešto se naljutio, ne vidim razlog. Ja sam čitav život posvetio borbi za porodicu. Ipak, u životu se ne vrati sve onako kako zaslužujete - rekao je Haris.

 

Na ove očeve reči nije ostao imun Jusuf, koji je rešio da otkrije drugu stanu medalje. 

 

Ovako je Jusuf napisao o svom ocu
Ovako je Jusuf napisao o svom ocu foto: Instagram / jusufnurkić

 

- Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme - napisao je Jusuf Nurkić na Instagramu.

 

 

Bonus video: O podvigu ovog čuvenog košarkaša i poklonima kojima je obradovao sugrađane pogledate detaljnije u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker