savršen par

Imaju troje dece, bila mu je podrška u dobru i zlu: Supruga Zvezdana Terzića je LEPOTICA koju retko viđamo u javnosti

0

Ko bi rekao da je baka dvoje unučadi i majka troje dece?

Zvezdan Terzić je godinama u braku sa Svetlanom koja mu je rodila troje dece
Zvezdan Terzić je godinama u braku sa Svetlanom koja mu je rodila troje dece foto: Zorana Jevtić

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić osim izgrađene blistave fudbaske karijere ima i lepu, veliku i skladnu porodicu. Iako je stekao diplomu Ekonomskog fakulteta svoju sreću pronašao je u sportu gde ostavio veliki pečat.

 

Kroz život, u dobru i zlu, već godinama ga prati supruga supruga Svetlana koja se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, pa se o njoj malo toga zna.

 

Ipak, poznato je da su oni godinama u braku i da mu je rodila troje dece, dva sina Nikšu i Konstadina i jednu ćerku kojoj su dali ime Maša.

 

 

Uprkos činjenici da je veoma lepa, negovana i zgodna, ona nikada nije bila neko ko je punio stranice tabloida. Po struci je profesor i uživa u tome da sačuva intimu što mnogi smatraju zaslužnim za opstak njenog braka.

 

Mnogo više stvari se u javnosti zna o njihovoj deci, a naročito o Maši koja je pre nego što je postala mama često svoje fotografije delilia na Instagramu.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Pančić

 

S obzirom na to da neguje mladalački izgled teško je da poverujemo da je Svetlana majka troje dece i baka dva dečaka, Vuka i Vidaka, koje joj je podario sin Kostadin.

 

O svim nadaćama koje su ga tokom života pratile Zvezdan Terzić je govorio u emisiji na Kurir TV. Pogledajte u bonus videu šta je za njega bilo najteže što je doživeo. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

makonda-tracker