divne vesti

Ovo ime se retko čuje u Srbiji, a ima DIVNO ZNAČENJE: Porodila se lepa Dženi Martin, supruga glumca Uroša Jovčića

1

Šarmantni glumac i njegova izabranica postali su tata i mama, a mi im od srca čestitamo!

Uroš Jovčić i Dženi Martin saopštili su pre nekoliko meseci na divan način da čekaju prvo dete
Uroš Jovčić i Dženi Martin saopštili su pre nekoliko meseci na divan način da čekaju prvo detefoto: jenniimartin, Instagram

Influenserka Dženi Martin, životna saputnica glumca Uroša Jovčića, donela je na svet njihovo prvo dete.


Srećna mama Dženi Martin podelila je na Instagramu fotografiju nastalu u porodilištu, nakon rođenja njihovog sina.


Nasmejana lepotica podelila je selfi za koji su Uroš i ona pozirali nasmejani, dok joj je u naručju tek rođen mališan, a otkrila je da i da je u bolnici dobila predivan buket belog cveća i balone u plavim i zelenim bojama.


Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobro došao, Olivere – napisala je Dženi.

 

 

  • Značenje imena Oliver


Oliver je ime latinskog porekla koje nije tako često u našoj zemlji, ali nije neuobičajeno čuti ga. Prema nekim teorijama, nastalo je od staronorveške reči óleifr, što značli relikvija, ali je uvreženo mišljenje da potiče od latinske reči olivia, čije je značnje drvo masline. Postoji i verovanje da je nastalo od anglosaksonskog Æurfa, spajanjem germanskih elemenata ælf, što znači vilenjak, i hari, što znači vojska.

 

  • Velika ljubav za ceo život

 

Podsetimo, Uroš Jovčić i Dženi Martin saopštili su u februaru 2023. da će dobiti prvo dete, kada su pokazali simpatičan snimak na kom je lepotica iz Španije pokazala stomačić i snimak s ultrazvučnog pregleda.

 

Oni su se upoznali u Dženinoj rodnoj Španiji, dok je Uroš snimao film "Montevideo, vidimo se", a mlada lepotica tada je imala svega 15 godina.

 

Uroš je bio najmlađi član glumačke ekipe koji su igrali jugoslovenske fudbalere, a Dženi i on ostali su u kontaktu i posle nekog vremena stupili u vezu.

 

Dženi se zatim preselila u Srbiju i posle nekog vremena rekla "da" glumcu, a oni danas u Beogradu zajedno žive i uživaju.

 

Do sada nam se Dženi predstavila kao pevačica, jutjuberka i influenserka.

 

Par je nerazdvojan u svakoj prilici i ne može da sakrije svoju sreću i ljubav, koji će posle rođenja malog Olivera biti samo još veća.

 

BONUS VIDEO

 

Pogledajte kako je izgledalo venčanje Uroša Jovčića i Dženi Marti

 

 

makonda-tracker