čestitke!

Nakon ljubavnog kraha, usledila je NAJVEĆA SREĆA: Prelepa glumica iz "Larinog izbora" po treći put ima divne vesti

0

Doris Pinčić trudna po treći put posle ljubavnog kraha

doris pinčić ima najlepše vesti!
doris pinčić ima najlepše vesti!foto: Instagram/dorispincic_doda

Glumica Doris Pinčić u Hrvatskoj je odavno jedno od omiljenih televizijskih lica, a slavu je i kod nas stekla tokom emitovanja serije "Larin izbor. Na hrvatskoj sceni ona već godinama uživa veliku popularnost, a čini se da joj je u poslednje vreme i te kako krenulo na svakom planu.

 

Podsetimo, kako su preneli hrvatski mediji, ona je samo u prošloj godini zaradila ozbiljnu svotu novca. Doris je vlasnica firme koja se bavi proizvodnjom filmova, video-filmova i televizijskog programa.

 

 

Međutim, i na ljubavnom planu joj ne ide loše. Doris je stala na ludi kamen sa svojim emotivnim partnerom, preduzetnikom Davorom Guberovićem (46) iz Daruvara, a kako su preneli mediji, lepa glumica se udala u belom odelu.

 

1 / 5 Foto: dorispincic_doda/Instagram

 

Za ovu priliku lepa glumica je odlučila da obuče belo odelo, a na nogama je nosila roze cipele, dok je njen izabranik bio u elegantnom tamnom smokingu.

 

— Izgledali su srećno, Doris je nosila bidermajer, a sa njima su bila deca kao i pas. Oni su projurili do opštine, nisu hteli da se zadržavaju na ulici kako ih neko ne bi prepoznao — rekli su očevici za hrvatske medije.

 

 

Ova porodica sad ima i prelepe vesti. Kako prenose mediji, Doris čeka bebu, a već uveliiko na Instagramu možemo videti "bebeći" sadržaj i snimke koji na to ukazuju, a i na fotografijama se uveliko nazire stomačić.

 

 

To su prelepe vesti nakon ljubavnog kraha koji je Doris imala nakon razvoda od bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a njihov razvod pratila je velika medijska pompa i tračevi.

 

Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.

 

BONUS VIDEO sa trikom za sve trudnice:

 

 

makonda-tracker