nije ni slutila

IZNENAĐENJE KOJE JU JE OBORILO S NOGU: Ljuba Perućica suprugu obradovao PREDIVNIM POKLONOM

0

Ljuba Perućica svaku priliku koristi da iznenadi suprugu Katarinu Kolozeus, a nimalo mu nije važno da to budu neki bitni datumi, poput rođendana ili godišnjice braka.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ovog puta pevač je svoju izabranicu iznenadio poklonom koji ju je ostavio bez teksta.

 

Naime, Ljuba je svojoj dragoj poklonio psa, a Katarina nije mogla da dođe sebi od sreće kada ga je ugledala.

 

- Katarina je neko ko voli pse, a Ljuba je već neko vreme razmišljao šta da joj kupi što bi je oborilo sa nogu. Zato je odlučio da to bude pas i to baš ona rasa koju je ona želela. Zato nije mogla da dođe sebi kada je pred vratima stana videla štene, a iza njega Ljubu - kaže izvor blizak paru.

 

- Zasad ga zove Beba i odavno nije bila tako srećna. A, kako je Ljuba u poslednje vreme nabacio nekoliko kilograma, onda će mu šetnja sa psom dodatno pomoći da ih skine - kazao je izvor.

 

Podsećamo, folk pevač Ljuba Perućica i nekadašnja voditeljka televizije Happy Katarina Kolozeus venčali su se u oktobru 2019. godine u Crkvi Sv. Jovana Vladimira na Voždovcu, a slavlje su upriličili u jednom restoranu, gde su okupili porodicu i veliki broj svojih slavnih prijatelja.

1 / 8 Foto: kurir/marija dejanović

 

Nakon venčanja više puta su javno isticali koliko uživaju u braku, ali i priznali da bi ove godine voleli da prošire porodicu.

 

- Posebna želja je prinova. To bih najviše voleo, a neka ide ovako kako je išlo do sada. Moram da kažem da bih više voleo ćerkicu, jer sam muško, a taj odnos je nešto posebno. Neka su deca živa i zdrava, šta god bude. Supruga bi isto volela ćerkicu - rekao je Ljuba krajem prošle godine.

 

 

makonda-tracker