kakav miks gena

Vida je mamina SLIKA I PRILIKA, a sin – ISTI TATA! Deca čuvenog glumca i manekenke u javnosti posle godina skrivanja

0

Nakon što su dugo uspevali da umaknu paparacima i izbegavali javne događaje, dvoje starije dece poznatog para rešilo je da mami pravi društvo na Nedelji mode u parizu

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Američki glumac Metju Mekonahi (53) od 2012. godine je u braku s brazilskom manekenkom Kamilom Alveš (41), a par spada u ličnosti na javnoj sceni koje čuvaju svoju privatnost.


Zbog toga ne otkrivaju previše o svom porodičnom životu, u kom uživaju sa troje dece – sinovima Levijem (14) i Livingstonom (10) i ćerkom Vidom (13).


Njihovu decu nikada ne viđamo s roditeljima na crvenom tepihu i obično se uspešno skrivaju od paparaca, ali sada je dvoje rešilo da s mamom izađe na jedan važan modni događaj. Levi i Vida pridružili su se mami na Nedelji mode u Parizu, gde su pratili reviju Stele Mekartni na kojoj je predstavljena ženska odeća za jesen i zimu 2023. godine.


Dvoje starije dece Metjua Mekonahija i Kamile Alveš stiglo je u Manege de l'Ecole Militaire u društvu majke, a očigledno je ovaj deo porodice odlučio da bude modno usklađen za ovu priliku, pa su svi nosili dominatno belu odeću.

 

Kamila Alveš sa sinom Levijem i ćerkom Vidom
Kamila Alveš sa sinom Levijem i ćerkom Vidomfoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kamila je izgledala uobičajeno očaravajuće u belom odelu Stele Mekartni koje čine duboke pantalone i sako, a uz to je ponela crni top i efektan beli šešir.

 

Njena ćerka izgledala je vrlo ljupko u beloj asimetričnoj haljini sa ručno oslikanim portretom i kratkim ugg čizmama, a najviše se danas priča o izgledu najstarijeg deteta Mekonahija i lepe Brazilke.

 

Levi je već na prvi pogled sve podsetio na svog slavnog oca, a on se pojavio u kariranom kompletu i patikama, preko čega je poneo trendi belu jaknu sa džepovima.

 

Kamila Alveš sa sinom Levijem i ćerkom Vidom
Kamila Alveš sa sinom Levijem i ćerkom Vidomfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tinejdžer se odlučio za razbarušenu frizuru, a očigledno je nasledio tatine prepoznatljive crte lica, zbog čega mu fanovi Metjua Mekonahija prognoziraju uspešnu karijeru ako reši da se bavi modelingom ili glumom.


"Sin Metjua Mekonahija je rođen da bude ispred kamera", "Kao da sam videla Metjua u mladosti", "Ovo dvoje su takav spoj da moraju da imaju što više dece", "I lepi i umeju da se ponašaju, Metju i Kamila mogu samo da se ponose svojim klincima"... komentarišu oduševljeni obožavaoci.

 

Metju je, inače, ranije pričao o tome kako vaspitava decu i rekao da Kamila i on imaju jedno vrlo važno pravilo.

 

U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati "ne mogu" i potpuno je zabranjeno izgovarati reč "mržnja". Zbog tih reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući – ispričao je on.

 

Metju Mekonahi
Metju Mekonahifoto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

On je tada istakao i da ne želi da se njegova deca osećaju drugačije u odnosu na svoje vršnjake jer je on toliko uspešan, a ističe i da deca moraju da znaju da žive malo bolje zato što provodi mnogo sati na poslu.

 

 Stalno im naglašavam da ako im deca u školi kažu: "Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan" da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: "Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan" – objasnio je glumac

 

 

makonda-tracker