ma, kakve svađe!

Jelena Đoković podelila fotografiju Novakove majke: SAMO JEDNOM REČJU je stavila tačku na sve priče o sukobu

0

Od same Dijanine fotografije, veću pažnju privukao je komentar koji je Jelena napisala.

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: Instagram Jelena Đoković

Više puta do sada mediji su pisali da Jelena i Dijana Đoković nisu u sjajnim odnosima, što nikada nije potvrdila nijedna od njih. Porodica Đoković uvek je u javnosti izgledala skladno, a njeni članovi su jedni o drugima govorili samo najlepše.

 

Poslednji put tema je bio način na koji Novak i Jelena odgajaju i hrane decu, a mediji su tvrdili da on nije baš po Dijaninom ukusu.

 

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

 

Kako je Dijana tada izjavila, Jelenin i Novakov sin Stefan uvek radije bira njene nego bezglutenske palačinke.

 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - uz osmeh je u emisiji "Dok anđeli spavaju" Dijana otkrila ovaj detalj iz kuće Đokovića.

 

 

Takođe, mediji su pisali i da Jelena i Dijana ne sede jedna pored druge kada prate Novakove mečeve, a primetili su da pre nekoliko dana, kada joj je ceo stadion u Australiji pevao rođendansku pesmu, Jelena nije čestitala rođendan Novakovoj mami. Barem, ne javno, na Instagramu.

 

Ipak, nakon što je Nole osvojio jubilarnu desetu titulu u Australiji, čini se da je došlo do potpunog pomirenja. Naravno, ako je tu uopšte i bilo nekih ozbiljnih razmirica, pošto ne bi trebalo verovati svemu što može da se pročita u medijima.

 

 

Jelena je sada na svom Instagram storiju podelila izuzetno emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka posle trijumfa u finalu u Melburnu.

 

 

Jelena je napisala samo - MAJKA
Jelena je napisala samo - MAJKAfoto: Jelena Đoković Instagram

Jelena je uz tu fotografiju napisala samo jednu reč - "majka" i uz nju ostavila emotikon srca. Ovim potezom je svima koji su sumnjali u to, jasno stavila do znanja da su njih dve u odličnim odnosima.

 

 

makonda-tracker