došla da uživa

Tinejdžerski, opušteno i veoma TRENDI: Street style kombinacija Jelene Đoković oduševila Beograđanke

0

Jelena Đoković još jednom je oduševila sve svojom jednostavnošću i spontanošču 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju gde će sa drugim poznatim damama iz svog okruženja uživati u popularnim hitovima u izvedbi Lepe Brene i Senihdah.

 

Čini se da je Jelena ove večeri planirala da se dobro provede i da đuska uz hitove omiljenih pesama, pa nije želela da je u tome ništa sprečava.

 

Upravo zbog toga je odlučila da za ovu priliku ponese jednu opuštenu odevnu kombinaciju, koja se sastojala od modernih, pocepanih farmerki od svetlog teksasa i jednostavne pamučne majice sivkaste boje.

 

 

Preko toga, za svaki slučaj, Jelena je ponela duksericu puder roze boje i kožnu jaknu koju obožava da nosi. Osim toga, svi pogledi prisutnih bili us uprti u njene bele Miki Maus patike poznatog brenda, koje su celoj kombinaciji dale dozu šarma i mladalačkog duha. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao i inače, Jelena je imala samo diskretnu šminku kojom je ujednačila ten, pa gotovo da nije moglo da se primeti da je uopšte nanela mejk ap. 

 

Osim nje na ovom događaju su bili i druge poznate ličnosti, među kojima je bila i Ana Bebić, Filip Živojinović, Filip Baloš, Marija Kilibarda, Viktor Živojinović i mnogi drugi. 

 

 

 

makonda-tracker