veličanstven pogled

Pamtiće zauvek ovo putovanje: Severina odvela sina na jedno od najinteresantnijih mesta na planeti

0

Severina i Aleksandar nisu otišli daleko, ali su odabrali mesto na kom se stvaraju uspomene

Severina Vučković jedna je od najvećih zvezda Balkana
Severina Vučković jedna je od najvećih zvezda Balkanafoto: Dragana Udovičić

Hrvatska pevačica Severina ovih dana uživa u zasluženom predahu, a društvo joj pravi najvažnija osoba u životu – njen sin Aleksandar.


Regionalna pop zvezda odlučila je da s mališanom otputuje, a izbor je pao na obližnju Italiju, uvek sjajno mesto za ljubitelje kulture, istorije i dobre kuhinje.

 

Kako je pokazala na Instagramu, trenutno Aleksandar i ona borave u Rimu, a koliko Seve uživa pokazala je juče, kada je podelila jednu svoju fotografiju i na italijanskom poručila La vita è bella... ili "Život je lep".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ona je potom pokazala da je sa sinom posetila Vatikan, gde su Aleksandar i ona razgledali neka od najdragocenijih umetničkih dela u istoriji čovečanstva.


Dok je dečak bio u sportskom izdanju, njegova slavna mama odlučila se za eleganciju, pa je odabrala klasično belo odelo, jednostavan model s pantalonama ravnih nogavica i efektnim blejzerom s dugim i uskim reverima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ispod toga je Severina ponela bež top, a sve je upotpunila – patikama i Prada tašnicom za osnovne potrepštine, savršeno za turističko razgledanje jednog od najinteresantnijih mesta sveta.


Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve rešila – istakla je pevačica citat pape Jovana Pavla II.

 

 

makonda-tracker