nestvarno

Na samoj obali mora, stilski nameštaj, a tek kad vidite uskršnju dekoraciju: Severinin dom je pravo porodično PARČE RAJA

0

Severina i njen sin Aleksandar uživaju u raskoši sa prelepim pogledom na more

foto: Severina / severina
foto: Severina / severina

Poznata pevačica Severina Vučković kroz život je prošla mnoge, kako lepe, tako i one manje lepe trenutke. Ipak, čini se da joj je najteže palo kada je bila odvojena od svog sina Aleksandra.

 

Ipak, ona je i kada je bilo najteže čvrsto stajala s obe noge na zemlji i predaja nije bila opcija. Borila se za njega, a tokom godina stvarala je pravi prodični raj za njih dvoje.

 

Luksuzni stan Severine Vučković smešten je u Splitu, na samoj obali mora. Iako ga u javnosti nikada ne pokazuje, na osnovu njenih fotografija koje možemo da vidimo na društvenim mrežama, donekle smo uspeli da zavirimo u toj njihov mali raj.

 

 

Nedavno ona je podelila fotografiju sa svojom majkom, koja ju je posetila uoči Uskrsa. Njih dve su zagrljene pozirale za velikim trpezarijskim stolom, za kojim se tokom svih važnih događaja okuplja Severinina porodica i prijatelji.

 

Ono što se moglo primetiti jeste da je stan poznate hrvatske pevačice ispunjen sa mnogo svetlosti, jer su prozori veoma veliki, a prekrivaju ih gotovo prozirne krem zavese. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu sa koje se pruža prelepi pogled na mora. 

 

Osim ovoga ono što se na osnovu fotografija moglo videti jeste da u njemu preovladava nameštaj svetlih boja, a čini se i da je pevačica ljubitelj unikatnog, ručno izraženog nameštaja od punog drveta. 

 

Severinin dom nalazi se u Splitu, na obali mora
Severinin dom nalazi se u Splitu, na obali mora foto: Instagram, Severina

 

Takođe, posebno mesto u domu i srcu pevačice ima i gitara, koja se nalazi u dnevnoj sobi, a koja je uvek tu da upotpuni atmosferu tokom veselih dana i večeri koje Severina provodi sa svojim prijateljima.

 

Severinina kuća je dvospratna i dok su dnevna soba i prostrana kuhinja u prizemlju, sprat je rezervisan za nekoliko spavaćih soba, a najlepša među njima je soba malog Aleksandra. 

 

Do tih spavaćih soba stiže se prelepim stepenicama od punog drveta, koje pevačica često koristi i za fotografisanje svojih prelepih odevnih kombinacija. 

 

Kako izgleda njen porodični dom pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 9 Foto: Instagram / Severina

 

 

makonda-tracker