uzela stvar u svoje ruke

Otkriven TAJNI PLAN Megan Markl? Ne potresa se što neće biti na krunisanju jer se sprema da i sama postane KRALJICA

0

Dok njeni fanovi očajavaju što neće videti Megan Markl na krunisanju kralja Čarlsa, ona navodno radi na nečemu što joj donosi više zadovoljstva

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

I ptice na granama već znaju da Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, ne dolazi na krunisanje kralja Čarlsa III, koje će se dogoditi 6. maja u Vestminsterskoj opatiji.


Njen suprug princ Hari prisustovaće ceremoniji krunisanja njegovog oca, a još uvek nije poznato gde će sedeti, budući da se sa suprugom povukao s položaja viših članova kraljevske porodice i u lošem je odnosu s najbližma.


I dok britanski mediji pišu o predstojećem događaju, kraljevski biograf Kristofer Andersen, autor knjige "Kralj", tvrdi da Megan ovih dana ima preča posla.

 

Ako Megan ne završi vodeći dnevni tok-šou, biću iznenađen – istakao je on za agenciju WME. – Ona se svakako čini posebno pogodnom za tu ulogu i mogu da je vidim kako nastavlja karijeru sličnu Oprinoj u medijima: emisija, časopis, produkcija, režija...


Kako piše NY Post, to bi malo koga iznenadilo jer se Megan Markl i princ Hari "motaju" po Holivudu u poslednje vreme češće nego inače, a Megan je nedavno sklopila multimilionski ugovor s pomenutom agencijom WME.

 

1 / 6 Foto: EPA / Nigel Roddis

 

Američki mediji idu tako daleko da tvrde da je njen plan da postane "kraljica Holivuda".


Taj dogovor treba da pretvori Megan u moćnog igrača u Holivudu – rekao je izvor blizak ovoj kući. – Iako je ona glumica, neće igrati u filmovima i serijama, već će stvarati svoje producentske projekte, a ona želi da vodi šou.

 

 

makonda-tracker