čestitamo

Posle velike borbe za potomstvo – DRUGA RADOST! Porodila se Marija Mikić ponovo postala majka

0

Popularna pevačica postala je majka po drugi put

foto: Instagram / wwwmarijamikiccom
foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

Šarmantna i uvek nasmejana pevačica Marija Mikić donela je na svet drugo dete, javljaju domaći mediji.


Pop pevačica se porodila u Beogradu, a na svet je stigao dečak. Prema pisanju portala, njen porođaj protekao je u najboljem redu, a mama i mališan se osećaju odlično.


Marija je jutros stigla u porodilište u pratnji verenika Jovana Pantića, koji ima i sina iz prethodnog braka, i ćerke Đurđe, koja će u julu proslaviti prvi rođendan.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

 

Pevačica je iznenadila fanove kada je nekoliko meseci nakon porođaja saopštila da čeka drugo dete.

 

 

Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! – poručila je pevačica.

 

Porodica Marije Mikić
Porodica Marije Mikićfoto: Instagram, wwwmarijamikiccom

Marija se potom ponovo oglasila i za Pink.rs istakla da je za nju ova lepa vest neočekivana jer joj put do prvog deteta nije bio lak.

 

Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Verovatno je onaj gore video kako se lepo snalazimo, pa ko veli - daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dve bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji – smatra ona.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Marija je ranije pričala o svojoj borbi za potomstvo, u kojoj joj je dva puta slomljeno srce. Naime, ona je pre Đurđinog rođenja dva puta bila u drugom stanju i baš zato je želela da sakrije vest o trudnoći.

 

Nisam želela da govorim o trudnoći jer sam imala dva spontana pobačaja prošle godine i mnogo sam se plašila da se to ne dogodi i ovog puta. Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako. Sada je sve dobro, nemam jutarnje mučnine, ali povraćam šta god da pojedem, čak sam i smršala – ispričala je ona tada.

 

 

makonda-tracker