krv nije voda

Ovo je Maja, mlađa sestra Ognjena Amidžića: Nema je u javnosti, a BRILJIRA u onome što je proslavilo njenog brata

0

Amidžićima je jedna stvar očigledno u genima.

 

Ognjen Amidžić
Ognjen Amidžićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznatog voditelja Ognjena Amidžića, koji je trenutno u centru pažnje medija zbog nove devojke, odavno svi znaju. Međutim, malo ko zna da popularni Amidža ima rođenu mlađu sestru Maju.

 

Maju nemamo prilike da viđamo u javnosti, što i nije čudno, obzirom da njen posao nije vezan za TV ekrane kao kad je njen brat u pitanju. Ognjen je jednom prilikom predstavio Maju na društvenim mrežama.

 

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - napisao je svojevremeno voditelj.

 

Ognjen je stariji od Maje dve i po godine, ali, kako sam kaže, nikad se prema njoj ophodio kao da je mlađa, već su bili ravnopravni.

 

 

Inače, Ognjen je priznao da se prema Maji nikada nije ponašao kao stariji brat, a onda i objasnio njihovu dinamiku.

 

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem... - opisao je duhoviti Ognjen odrastanje sa svojom sestrom.

 

 

Dok su bili tinejdžeri doživeli su jednu veliku tragediju, a kako kaže Ognjen, uvek su bili u sjajnim odnosima i obostrano poštovanje i ljubav su oduvek bili prisutni.

 

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - isprričao je Amidža.

 

Neki kažu da Ognjen i Maja liče na jedno na drugo, a neki, pak, da i nema toliko sličnosti. Međutim, po njenim objavama na društvenim mrežama, mogli smo da primetimo jednu veliku zajedničku osobinu koju dele Ognjen i Maja, a to je baš ona osobina koja je i proslavila slavnog voditelja - HUMOR!

 

Po Majinim objavama lako je zapaziti da je i ona veoma duhovita, poput svog brata, i da im je to izgleda porodično - u genima.

 

 

 

makonda-tracker