"pomagaćeš mi s neba"

"Ovo nije moja ćerka već – UNUKA!" Slavna lepotica ispunila pokojnom sinu želju da dobije dete

1

Vest da je voditeljka i glumica postala mama iznenadila je njene obožavaoce, a sada stiže još veće iznenađenje – beba je njena unuka

foto: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia
foto: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Pre nekoliko dana, španski i svetski mediji javili su da je glumica Ana Garsija Obregon postala majka u 69. godini.


I sama čuvena voditeljka i glumica saopštila je krajem marta obožavaocima da je postala majka, a pisalo se da je beba stigla na svet zahvaljujući surogat majci.


Sada je otkriveno da je u pitanju devojčica, da je ime dobila po Ani, kao i još nešto – dete je zapravo njena unuka, a ne ćerka!

 


Naime, Ana Obregon dobila je sa italijanskim bogatašem Alesandrom Lekiom sina Alesandra Alfonsa, kog je zvala Ales, a mladić je 2020. preminuo nakon borbe s rakom. Naredne godine, ona je izgubila i roditelje, a navodno je bila u vrlo lošem stanju zbog tragedija koje su za kratko vreme zadesile njenu porodicu.


Tada se u Ani rodila želja da se posveti drugom detetu i brizi o njemu, te je iskoristila zamrznute spermatozoide svog sina Alesa, koji je pre smrti žarko želeo da postao tata. Zato je u Njujorku ostavio neophodan materijal, a Ana mu je sada ispunila želju: pronašla je surogat majku i na svet je stigla Alesova ćerka!

 

Ovo nije moja ćerka već moja unuka – rekla je Ana Obregon za magazin ¡Hola!. – Alesova poslednja želja bila je da na svet donese dete.

 

 

Glumica je, inače, na Instagramu podelila pismo pokojnom sinu.


Zaklela sam ti se da ću te spasiti od raka i izneverila sam te. Obećala sam ti da ću doneti na svet tvoju ćerku i evo je u mom naručju. Kada je zagrlim, osećam se neopisivo, kao da grlim tebe. Kunem se da ću o njoj brinuti beskrajnom ljubavlju koju moram da joj pružim, a ti ćeš mi pomagati s neba – poručila je Ana. – Ti si ljubav mog života na nebu, a tvoja ćerka je ljubav mog života na zemlji. Volim te do smrti.


Surogat majčinstvo je, inače, u Španiji zabranjeno, iako je moguće registrovati decu koja su na ovakav način rođena van zemlje.


Što se tiče reakcija španske javnosti na lepe vesti u Aninom životu, one su pretežno negativne, kako zbog toga što joj je pomogla surogat majka, tako i zbog njenih godina.

 


Kako navodi pomenuti časopis, beba je rođena 20. marta, a začeta je u junu. Ana Obregon viđena je nedavno kako u Americi izlazi iz bolnice s bebom u naručju, a potom je glumica i sama objavila ovu fotografiju na Instagramu i poručila:


Uhvatili su nas. Svetlost puna ljubavi ušla je u moju tamu. Više nikada neću biti sama. Ponovo sam živa.
 

 

makonda-tracker