borio se dve godine

ON JE BIO JEDINO ČIME SE U ŽIVOTU PONOSILA: Preminuo sin španske lepotice koju svi dobro znamo

0

Lepa voditeljka i glumica prolazi kroz porodičnu dramu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španskoj glumici i voditeljki Ani Obregon (65) preminuo joj je sin Aleks Lekio nakon bitke s rakom, prenose strani mediji, i to u 27. godini.

 

Mladić se s rakom se borio dve godine, a nedavno je primljen u bolnicu u Barseloni, gde se podvrgnuo novom načinu lečenja, nakon što je lečen u Americi.

 

Bio je veoma hrabar i često se na Instagramu oglašavao motivacionim porukama kojima se obraćao onima koji prolaze kroz slične muke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on


- Sve je stvar stava i to će razumeti svako ko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reaguju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku porodice i prijatelja, a moja majka je neverovatna žena - svojevremeno je izjavio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on


Obregonova je bila veoma bliska sa sinom, a ptošle godine je sve dirnula kad je objavila njihovu fotografiju iz  1992. i napisala:

 

- 27 godina kasnije ti si jedina stvar koja me čini ponosnom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ana Obregon je, inače, dobro poznata na prostoru bivše Jugoslavije jer je pre 21 godinu bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Davorom Šukerom dok je on nastupao za madridski Real. Za njihovu ljubav vezuje se anegdota o kojoj se dugo pričalo širom Evrope. Šuker je, naime, želeo da je zaprosi tako što je stavio verenički prsten u čašu vina, a ona to nije znala i umalo se ugušila, pa je umesto romantičnog kraja večeri Ana završila u hitnoj pomoći. 

 

 

makonda-tracker