kakva sličnost!

Retke fotografije porodice Federer na okupu će vas zbuniti: Ćerke su MIRKINE KOPIJE, a ona nikad nije izgledala lepše

0

Rožer Federer se pojavio u Rimu sa suprugom i decom, a mnogi su ostali bez reči kada su primetili koliko Mila i Šarlin liče na majku

foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Švajarski teniser Rožer Federer, jedan od najboljih u istoriji ovog sporta, ponosni je otac četvoro dece, koju je dobio s nekadašnjom teniserkom Mirkom Vavrinec Federer.


Sportista je uvek bio posvećen porodici, a otkako se prošle godine penzionisao, svaki trenutak provodi sa svojim najmilijima i uživa u svem slobodnom vremenu i nadoknađivanju propuštenog budući da je godinama putovao svetom i vredno trenirao.


Ovih dana, porodica Federer boravi u Italiji, gde uživaju u odmoru, a paparaci su uspeli da ovekoveče jedan njihov trenutak opuštanja.

 

Porodica Federer tokom šopinga u Rimu
Porodica Federer tokom šopinga u Rimufoto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Rožer je viđen tokom kupovine u Rimu, gde je bio sa suprugom Mirkom i njihovom decom – ćerkama Milom Rouz i Šarlin Rivom i sinovima Lenijem i Leom.

 

Mnogi su se iznenadili kada su primetili koliko tinejdžerke liče na svoju poznatu mamu jer je na prvi pogled izgledalo maltene kao da vidimo Mirku u ranoj mladosti!!

 

RožerFederer tokom šopinga u Rimu sa ćerkom
RožerFederer tokom šopinga u Rimu sa ćerkom foto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, zanimljivo je da su Mila i Šarlin bliznakinje, dok su Leni i Leo blizanci, a mediji su svojevremeno pisali da je u Fedeerovoj porodici bilo mnogo blizanaca. Samo u najbližem okruženju ima nekoliko primera: njegova sestra Dijana je majka blizanaca, a njegova baka je imala sestru bliznakinju .


Deca čuvenog tenisera su se, inače, školovala kod kuće kao mlađa, a nije poznato da li sada pohađaju neke obrazovne ustanove. Ranije su, koliko se zna, pratili oca po svetu.

 

Porodica Federer tokom šopinga u Rimu
Porodica Federer tokom šopinga u Rimufoto: AMOR ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osećam se vrlo srećno što mogu da putujem s njima širom sveta, da otkrivamo zajedno različite gradove iz drugog ugla – rekao je sportista jednom prilikom. – Oni su toliko slatki, toliko obrazovani, a vole putovanja, uzbude se kad uđu u avion, kada odemo u zoološki vrt ili čak na tenis.

 

 

makonda-tracker