neočekivano

Svi su mislili da je to LJUBAV ZA CEO ŽIVOT — i usledio je ŠOK: Razvodi se glumica koju obožavamo

0

Jedna od najpopularnijih i najplaćenijih glumica sveta Kejli Kuoko razvodi se od supruga Karla Kuka nakon samo tri godine braka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Razvode se Kejli Kuoko i Karl Kuk.

 

Zvezda serija "Štreberi", "Stjuardesa" i "Čari" i njen suprug obelodanilli su ovog petka da se razvode nakon tri godine braka.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

"Uprkos velikoj ljubavi i poštovanju, shvatili smo da su se naši putevi razdvojili. Mnogo toga smo delili javno, a iako bismo voleli da ovaj aspekt života ostane privatan, želeli smo da zajedno otkrijemo istinu. Između nas nema besa i animoziteta, naprotiv.

 

Zajedno smo doneli ovu odluku, brinući i poštujući jedno drugo, a tražimo od vas da razumete da nećemo deliti dodatne detalje u vezi sa ovim."

 

Kejli Kuoko, Karl Kuk
foto: Profimedia

35-godišnja Kejli Kuoko, najpoznatija verovatno po ulozi Peni u "Štreberima", ali i po svojoj spontanosti i vedrom duhu, počela je da se zabavlja sa 30-godišnjim Kukom 2016. godine, a verili su se 2017. Godinu dana kasnije su se i venčali na ranču nadomak San Dijega, a venčanje je bilo u seoskom stilu i potpuno nesvakidašnje.

 

Glumica je nosila glamuroznu venčanicu sa plaštom, koju je potom zamenila čipkastim kombinezonom, a delovalo je da žive pravu idiličnu bajku.

 

"Dobro jutro, dušo, volim te i izvini. Još uvek pokušavam da doživim najbolju noć svog života kada sam oženio ljubav svog života. Mislim, čoveče, ta haljina je bila neverovatna", pisao je Karl Kejli na Instagramu jutro nakon venčanja.

 

 

Pre njega, Kejli Kuoko bila je 21 mesec u braku sa Rajanom Svitingom.

 

"Iskreno, mislila sam da se više neću udavati. Bivši je uništio tu reč nakon mene. Udala sam se za nekoga ko se potpuno promenio, a na kraju nije bio ta osoba koju sam upoznala. To nije moja greška, već njegova. Znala sam koliko moram da dam i koliko želim da primim. Znala sam i da moram da budem strpljiva, a prošla sam kroz mnogo toga, i sve to dovelo me je do Karla", pričala je nekada Kejli Kuoko.

 

 

makonda-tracker