nije bilo prijatno...

KAD SU RASKINULI, BILI SU NA MUKAMA: Omiljeni par iz čuvenog sitkoma i PRIVATNO se VOLEO ― a onda su usledile PERIPETIJE

0

Serija “Štreberi” jedna je od najuspešnijih serija poslednjih godina, a obeležio je i odnos Lenarda i Peni koji se tokom nekoliko sezona polako razvijao, i to ne samo ispred kamera.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poput svojih likova, zaljubili su se i glumci Kejli Kouko i Džoni Galecki i bili u vezi na početku serije. Kejli se tokom gostovanja u podcastu “Armchair Expert” Daksa Šeparda prisetila tih dana, ali i dana posle raskida kada su svaki dan morali da se viđaju na setu i glume veliku ljubav.

"Bili smo zajedno skoro dve godine. To je bilo skoro na početku serije. Kad smo snimali pilot epizodu, bila sam zatreskana u njega. Mislila sam da on ne oseća isto", priznala je Kejli.

Započeli su vezu, raskinuli, a onda su scenaristi odlučili da spoje njihove likove u ljubavnu vezu. Odjednom su Peni i Lenard počeli non-stop da vode ljubav, taman nakon što su glumci raskinuli u stvarnom životu.


"Kad smo raskinuli, neko vreme je bilo neugodno, a tih nedelja je Čak Lor napisao scenario i odjednom su naši likovi imali seks svake sekunde", ispričala je.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker