ponosna porodica

Braća i Jelena najveseliji, tata Đorđe u transu: Poznata pevačica zapalila atmosferu na slavlju Đokovića u Rumi

0

Porodica Đoković je dobila novog člana, malog Aleksandra, a članovi porodice slave u Rumi

foto: Instagram / djordjedjokovic
foto: Instagram / djordjedjokovic

Porodica Đoković, Saška i Đorđe postali su danas roditelji malenog Aleksandra. Poznati par je s velikom radošću podelio vesti o dolasku prinove, a slavlje traje od trenutka kada je porođaj završen.

 

Društvene mreže su se usijale nakon ove vesti i sve oči javnosti uprte su u dom Đokovića. Oni su odlučili da ovim povodom upriliče slavlje u vikendici u Rumi, gde su došli članovi porodice i prijatelji kako bi im čestitali.

 

Na Instagram profilu ponosnog tate su se pojavili prvi snimci sa ove proslave, a ono što smo imali priliku da vidimo podiglo je celu Srbiju na noge. 

Na snimku se vidi Đorđe Đoković kojeg nose na ramenima. Njemu je pocepana, po starom dobrom običaju, majica, a Novak i Marko pevaju čuvenu pesmu "Rodio se sin, mali gospodin".

 

Na slavlju je zapevala i naša poznata pevačica Aleksandra Prijović zahvaljujući kojoj je atmosfera brzo postala uzavrela. 

 

Pored ovog, videli smo i vatromet za naslednika, kao i kako Đorđu cepaju majicu, dok je prelepa dekoracija kraj vode ostavila sve bez teksta.

 

 

Dekoracija oko bazena oduševila sve
Dekoracija oko bazena oduševila sve foto: Instagram

I porodica Đoković se oglasila ovim putem: 

 

- Počeli smo već da slavimo, kod kuće smo sa prijateljima i porodicom. Mi smo porodica koja generalno voli velika slavlja, a posebno kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo je nešto najlepše što može da se desi i stvarno sam presrećna. Dobili smo novo unuče, nema ništa lepše. Hvala vam na čestitkama - rekla je Dijana Đoković za "Telegraf".

 

Srđan Đoković proslavlja rođenje unuka Aleksandra
Srđan Đoković proslavlja rođenje unuka Aleksandrafoto: Instagram / dunjapopovicofficial

 

Takođe, oglasio se i Srđan, koji je dobio treće unuče.

 

- Velika radost za sve nas, hvala svima na čestitkama. Slavlje je već počelo - rekao je Srđan.

 

 

 

makonda-tracker