nisu ni sanjali da će se zavoleti

Spojio ih je posao na koji je išla PLAČUĆI, poznavali su se čitavu deceniju: Znate li kako izgleda drugi muž Ane Sević?

0

Nakon kraha braka sa Darkom Lazićem Ani Sević se ponovo osmehnula  ljubav 2018. godine 

foto: ATA Images / Antonio Ahel
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević i njen suprug Danijel upoznali su se brzo nakon što je Ana okončala brak sa pevačem Darkom Lazićem.

 

Ana i Darko su posle 4 godine braka stavili tačku na svoj brak iz kojeg su 2014. dobili ćerku Lorenu, koja im je bila sve na svetu.

 

Nakon razvoda, Ana je prolazila kroz veoma težak životni period i kada se najmanje nadala Ani se osmehnula sreća.

 

 

U leto 2018. počela je da se zabavlja sa Danielom, a jednom prilikom je ispričala da su se njih dvoje zaparvo upoznali mnogo godina ranije, ali tada nisu ni slutili da će biti zajedno.

 

- Daniela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu - ispričala je jednom prilikom Ana za medije.

 

Daniel Novaković je drugi suprug Ane Sević
Daniel Novaković je drugi suprug Ane Sević foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ono što o Ani retko ko zna jeste činjenica da pre nego što je zakoračila na javnu scenu, Ana se bavila potpuno drugim poslom. Ona je vodila firmu, sedela u kancelariji i bila je veoma nesrećna. Želela je po svaku cenu da počne da se bavi pevanjem.

 

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži. Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao, i samo sam rekla 'ja ću se baviti pevanjem' i od tog trenutka sam srećna - ispričala je pre nekoliko godina ona.

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da se firma u kojoj je Ana nekada radila bavi istom delatnošću kao i Danielova firma, te da se njena majka i njegov otac poznaju čak dve decenije.

 

- Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danielov tata se poznaju 20 godina. Daniela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: 'Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana - otkrila je svojevremeno Ana.

 

Suprug Ane Sević je njena najveća podrška
Suprug Ane Sević je njena najveća podrška foto: Ata images

 

Ana Sević i Daniel Nedeljković tajno su se venčali prošle godine, a pevačica je sa sadašnjim suprugom dobila još dvoje dece. U decembru 2020. rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona.

 

Oni su danas proslavili prvi rođendan svom sinu Simeonu, a slavlje koje je upriličeno u jednom beogradskom restoranu okupilo je mnoge poznate ličnosti među kojima su bili Nikolina Kovač, Milan i Jelena Dinčić, Milan i Bojana Mitrović i mnogi drugi. 

 

makonda-tracker