iskreno o svemu

"Ako neko ne oseća moralnu obavezu, tu je ZAKON": Ana Sević bez dlake na jeziku o bivšem suprugu

1

Pevačica koja je nedavno donela na svet treće dete osvrnula se na porodične probleme koje je imala u proteklom periodu

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ana Sević dobila je krajem marta sina Simeona sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, s kojim ima već jednogodišnju ćerkicu Senu. Iz prvog braka Ana ima ćerku Lorenu, čiji je otac popularni pevač Darko Lazić.


Mediji su svojevremeno pisali da kako je Lazić ostao dužan više alimentacija Sevićevoj, a ona napominje da je osoba kojoj se duguje novac zapravo njihova ćerka.

 

Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić

Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno — istakla je Ana za Blic.

 

Pevačica se osvrnula na svoj trenutni porodični život, istakavši da dobro balansira s troje dece iako ima perioda kada se premori.


Nekada se preforsiram jer nisam neko ko ume da se odmara. Naravno da se desi da se umorim, jer ne umem da stanem i povučem ručnu ni da prilegnem i odmorim se. Lorena ide u školu, pa smo se uigravali i po tom pitanju. Sena je energična devojčica koja istražuje i upoznaje svet oko sebe, ali njihovi osmesi olakšavaju sve — objasnila je Ana.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je posebno ponosna na to koliko se njene ćerke vole i kakav su odnos uspostavile.


Njih dve imaju posebnu vrstu ljubavi i istopim se svaki put kada vidim te zagrljaje i odnos koji imaju. Lorena je jako odgovorna i nežna, uživa da provodi vreme sa sekom, a Sena je bukvalno obožava — kaže pevačica.

 


Posebno joj znači to što veliku pomoć i podršku ima u suprugu.


Daniel je otac i suprug u pravom smislu te reči. Moja velika podrška i oslonac. Generalno, funkcionišemo kao jedno od samog početka, odličan smo tim i ne postoje njegovi i moji poslovi. Sve radimo zajedno, a udvoje je sve lakše — naglašava pevačica.

 

 

makonda-tracker