raj za oči

"Morate priznati da je OVA DEKORACIJA NAJLEPŠA!" Ana Sević pokazala PREDIVNU JELKU i svoj dom u danima praznika

0

Ana Sević potpuno je promenila koncept kićenja jelke i odlučila se za jednu jedinu boju.

Ana Sević na godišnjoj proslavi u hotelu Hajat.
Ana Sević na godišnjoj proslavi u hotelu Hajat.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Za pevačicu Anu Sević decembar je zaista poseban mesec.

 

Naime, njena ćerka Sena je rođena u ovom mesecu, a nedavno smo na društvenim mrežama mogli da vidimo fotografije sa drugog rođendana njene princeze. 

 

Baloni u roze i beloj boji, ali i torta u obliku dvorca sa Seninim ispisanim imenom samo su još više ulepšali proslavu, a bez sumnje, slavljenica je bila glavna zvezda rođendana.

 

Inspiraciju su pronašli i u crtanom filmu Pepa prase, verovatno jer devojčica voli to da gleda, a na fotografijama sve liči na pravu malu bajku.

 

 

Da joj je veoma bitna dekoracija kada nešto organizuje, Ana je potvrdila i najnovijim fotografijama novogodišnje jelke.

Ovog puta, rešila da potpuno promeni dekoraciju u odnosu na prošlu godinu, a čini se da je odlučila da ponovo što kasnije okiti jelku (ili da makar podeli sa nama kako je okitila).

 

Naime, prošle godine, Ana je odabrala bež, roze, bakarne i zlatne ukrase sa jastučićima ispod jelke kako bi još više pružila toplinu svom domu.

 

Okitila je čini se u poslednjem trenutku, sudeći prema tadašnjim fotografijama.

– Pa dobro, tek je 27.12. Tu je jedna "girly" jelka za moje dve tufne – napisala je tada Ana Sević.

 

Podsetimo, pevačica ima ćerku Lorenu iz prvog braka sa Darkom Lazićem, dok sa drugim partnerom Danielom Nedeljkovićem ima dvoje dece, ćerku Senu i sina Simeona, kojeg je rodila u martu ove godine.

Ove godine, pevačica je odlučila da potpuno promeni "koncept" kićenja jelke i da odabere potpunu drugačiju boju ukrasa.

 

Ona se odlučila za crvene ukrase, koji možemo slobodno reći apsolutno dominiraju.

 

Vrh na jelci je u obliku crvene zvezde, a na jelci možemo da vidimo ukrase u obliku velikih i malih kugli, zvezdi i mašni.

 

Kao što smo rekli jelka je u potpunosti okićena crvenim ukrasima, a ponegde se vide bež mašne koje takođe imaju crvene motive. Možemo da primetimo i sive lampioni koji prožimaju jelku i na idealan način je osvetljavaju.

 

Umesto poklona, ispred jelke se nalaze njena tri anđela koja su idealno iskombinovali autfit te oduševljeno gledaju novogodišnju jelku u kariranim crveno-belim kombinacijama.

 

– Puna kuća najlepših poklona. Hvala ti 2022. Morate priznati da je ova dekoracija naaajlepša zauvek –  napisala je Ana ispod fotografije.

 

makonda-tracker