pred njom je uspešna karijera

Ima srpske korene, veliki dar i MAJČINU LEPOTU: Ćerka Mile Jovović hipnotisala prisutne na Nedelji mode u Parizu

0

Čuvena glumica je mama troje dece, a najstarija od njih je Ever, koja korača maminim stopama

Mila Jovović sa ćerkom
Mila Jovović sa ćerkomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Revija italijanske modne kuće Miu Miu na Nedelji mode u Parizu okupila je veliki broj slavnih ličnosti, a među poznatima se našlo i jedno dete poznatih koje tek gradi karijeru u Holivudu – Ever Gabo Anderson (15).


Mlada glumica ćerka je glumice srpsko-ukrajinskog porekla Mile Jovović i britanskog režisera Pola V. S. Andersona, a ona se proteklih godina bavi i modelingom, te je bila jedna od specijalnih gošći na reviji čuvenog brenda.


Ever se pojavila u mini-haljini s potpisom Miu Miu, haljinom s pojasom i većim džepovima, koje je kombinovala s belim, visokim i otvorenim čizmama s japankama.

 

Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovović
Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovovićfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ever je, inače, ranije pričala o tome kako su je roditelji obeshrabrivali da uđe u industriju zabave, ali je ona od malih nogu maštala o karijeri u modelingu i na filmu.

 

Kada je imala devet godina, pojavila se na naslovnoj strani magazina Vogue Bambini, za koju ju je fotografisala ugledna fotografkinja Elen von Unvert. Imala je čast da je fotografiše i kreator Karl Lagerfeld lično, kao i Mikael Janson i Piter Lindberg.

 

Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovović, na reviji kuće Miu Miu
Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovović, na reviji kuće Miu Miufoto: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Potom se pojavila i u filmu Resident Evil: The Final Chapter, koji je režirao njen otac i u kom je glavnu žensku ulogu odigrala njena majka Mila. Štaviše, ona je igrala mladu Alis Markus, koju u kasnijim godinama glumica Mila.


Taj izbor nije bio samo "preko veze" – Ever mnogi nazivaju majčinom kopijom, te teško da bi pronašli mladu glumicu koja toliko liči na Milu Jovović.

 


Nakon toga, Ever se pojavila kao mlađa Nataša Romanof u Marvelovoj "Crnoj udovici", a gledaćemo je i kao Vendi Darling u filmu "Petar Pan i Vendi" tokom 2023. godine.


Što se tiče njenih privatnih interesovanja, Ever godinama trenira taekvondo. Njeni maternji jezici su engleski i ruski, a uz to govoti i francuski i japanski jezik. Nije poznato zna li i koliko srpski, budući da je njen deka Srbin s Kosova i Metohije Bogdan Jovović.

 

1 / 5 Foto: Max / Starface / Profimedia


Kako je Mila ranije pričala, sa svojim ocem ima još bolji odnos otkako je na svet donela Ever.


Veoma smo bliski, posebno od kako sam dobila prvo dete. On živi u Las Vegasu i kad god može dolazi da nas obiđe. Od mame sam nasledila radoznalost, ljubav prema književnosti i umetnosti i definitivno da dobro razmislim pre nego što nešto odlučim. Od tate sam dobila impulsivnu stranu, neustrašivost, spremnost da ponekad uđem u rizik. Ipak sam ja potomak jedne prilično revolucionarne porodice – rekla je Mila svojevremeno.

 

 

makonda-tracker