NEPOGREŠIVA JE

Poslovni stil u kom će se i TRUDNICE osećati UDOBNO: Ana Ivanović ima najelegantniju DŽEMPER-HALJINU koju ćete videti

0

Nekadašnja najbolja teniserka na svetu, danas je posvećena majka i uspešna preduzetnica.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ivanović je jedna od najlepših sportistkinja na svetu, svojom pojavom i harizmom je uvek privlačila pažnju, a naročito sad kad je okončala profesionalnu karijeru i posvetila se drugim sferama života.

 

Bivša teniserka je objavila kako čeka treće dete sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a njih dvoje su možda i omiljeni par u Srbiji, s obzirom na to koliko se nekadašnji nemački fudbaler trudi da uči srpski i provodi vreme u našoj prestonici.

 

U međuvremenu, Ana je pokrenula svoju kozmetičku liniju i vredno radi na promociji svog brenda.

 

Već je poznato da naša Ana uvek ima originalna modna izdanja zbog kojih je uvek bila na listama najmodernijih žena, pa je tako i ovog puta prošetala u klasičnoj i tako otmenoj kombinaciji za trudnice.

 

1 / 3 Foto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ona je odabrala dugu džemper-haljinu između braon i narandžaste boje, sa malim prorezom sa strane i pripijenu taman toliko da joj se već vidi trudnički stomak. Zanimljivo je da i ona voli da reciklira odevne predmete koje je već nosila, pa je tako jednom prilikom u Beogradu nosila isti sako kao sada uz pomenutu haljinu.

 

Ana Ivanović u Beogradu na promociji svog brenda
Ana Ivanović u Beogradu na promociji svog brendafoto: Stefan Stojanović

Ana je svoju kombinaciju upotpunila crnim čizmama na štiklu i, kao i obično, uz jako malo šminke, nasmejano pozirala okupljenim fotografima.

 

 

makonda-tracker