isprobajte i vi

Obrok koji će obožavati SVAKA TRUDNICA: Ana Ivanović pokazala kojim SUPERZDRAVIM jelom započinje svaki dan

0

Ana Ivanović je nedavno saopštila da će njena porodica postati bogatija za još jednog člana.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Instaram / anaivanovic

Nekada najbolja teniserka na svetu, Ana Ivanović, sada je već godinama posvećena porodici i svojoj kozmetičkoj liniji koju je nedavno lansirala, a u braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ima dvojicu sinova.

 

Ana je nedavno objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi trudnički stomak, te potvrdila ono što je publika videla. Njihova porodica postaje bogatija za još jednog člana, a u međuvremenu, mnoge je zanimalo i kako se nekadašnja teniserka hrani.

 

Poznato je da Ana pazi na način ishrane, trenira svakodnevno, a sličnom načinu života vaspitava i svoju decu, a sada je na Instagramu pokazala i kako izgleda njen doručak u trudničkim danima.

 

Na njenom tanjiru dominira zelena boja i sve same zdrave namirnice, kako je i sama napisala, možete iskoristiti sve ono što imate u frižideru, a ona se odlučila za jaja, kinou, papriku, šargarepu, paradajz, krastavce i zelenu salatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pogledajte i sami kako lepo to izgleda, a ukus vas sigurno neće razočarati, dok je jedno sigurno, imaćete jedan od najzdravijih obroka u toku dana.

 

 

makonda-tracker