krenula je bakinim stopama

Već sa 5 godina je pokazala OGROMAN TALENAT: Unuku Ljiljane Stjepanović ste voleli U SERIJI koju je pratila cela Srbija

0

Proslavljena glumica je u najtežim vremenima sama odgajala dvojicu sinova na koje je danas ponosna.

Ljiljana Stjepanović
Ljiljana Stjepanovićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Ljiljana Stjepanović je jedna od pripadnika one generacije koja nas je osvojila talentom i samom svojom pojavom. Iza nje su godine uspešne karijere, ali i porodica koja joj je uvek bila na prvom mestu.

 

Još kao jako mlada studentkinja bila je verena za mladalačku ljubav Bojana Repića, za kog se i udala u 21. godini. Nažalost, njihov brak nije opstao, a ona je jednom prilikom i govorila o tome.

 

‒ Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina kad smo se razišli. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo, nažalost, otišli u raskorak.

 

Ljiljana je majka Vlastimiru i Igoru, a s obzirom da su njeni sinovi odrastali u teškom vremenu za celu naciju, tokom devedesetih, glumica je otkrila da nije bilo nimalo lako biti samohrana majka i žena koja je sa sobom nosila prilično tešku životnu priču.

 

Ljiljana Stjepanović
Ljiljana Stjepanovićfoto: Zorana Jevtić

‒ Nije bilo lako, pogotovo ako se uzme u obzir da su moji sinovi odrastali devedesetih, kada nije bilo lako podizati decu ni u kompletnim porodicama. Morala sam duplo više da radim da bih im obezbedila osnovne stvari, ali su i Igor i Vlastimir stasali u divne porodične ljude. Kad imate takvu decu, onda lako zaboravljate na sve poteškoće koje su vas snalazile. Bilo je tu svega, od izbacivanja iz stana do raznih drugih ružnih stvari, ali najvažnije je da je sve ostalo u prošlosti i da smo sada u životnoj fazi kada je sve dobro - rekla je ona za Hello.

 

Igor je sada odrastao čovek, u braku je već preko 20 godina sa Natali, dok Vlastimir u braku sa izvesnom Majom. Ipak, Ljiljana sad od svega najviše ističe svoje četiri unuke, na koje je beskrajno ponosna - Kseniju, Ljiljanu i bliznakinje Angelinu i Doroteu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

‒ Moram da kažem da su to divne žene iz divnih porodica, te su pune poštovanja kako prema svojim roditeljima, tako i prema meni - rekla je glumica jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

Ksenija je, između ostalog, već sa pet godina igrala u seriji Selo gori, a baba se češlja, ona je tumačila lik male Milice, koja je bila i u seriji unuka Ljiljani, dok je danas student Fakulteta dramskih umetnosti.

 

 

makonda-tracker