srećno!

Verenicu je varao sa dadiljom svoje dece, a sada se konačno skrasio? Najveći holivudski preljubnik postao otac po 7. put

0

Najveći preljubnik i zavodnik među glumcima Džud Lou postao je tata po sedmi put. On već ima šestoro dece sa četiri različite žene.

Glumac Džud Lou i njegova 15 godina mlađa supruga su prvo dete dobili 2020. godine
Glumac Džud Lou i njegova 15 godina mlađa supruga su prvo dete dobili 2020. godinefoto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

Kako strani mediji prenose, glumac Džud Lou (50) je ponovo postao otac.

 

Ovo je glumcu drugo dete sa sadašnjom suprugom Filipom Koan (35), a sedmom koje je dobio sveukupno sa četiri žene.

 

Kao što se vidi na slikama koje je dobio The Sun, glumac i njegova supruga su viđeni na aerodromu Hitrou u Londonu kako guraju bebu u kolicima

 

Sa njima je bila još jedna žena koja je gurala u kolicima njihovo drugo dete, koje je par dobio septembru 2020. godine. 

Džud i bihejvioralna psihološkinja Filipa su se venčali 2019. godine samo tri meseca nakon što je glumac objavio da su se verili. 


Godinu dana kasnije su dobili svoje prvo dete, a kada su ga u emisiji "The Tonight Show" pitali šta je radio u toku karantina za vreme korone, glumac je otkrio da je postao tata po šesti put.

- Sadio sam cveće. Oh. I povrh svega, dobio sam bebu - rekao je glumac.

 

Tada je priznao da su njegova supruga i on "blagosloveni što mogu da se gnezde kao porodica" i da je "apsolutno" otvoren za još dece u budućnosti. 

 

- Sviđa mi se, pa zašto ne? Veoma sam srećan što sam u vezi sa nekim u koga sam ludo zaljubljen. Ideja da imam još dece bila bi divna. Srećan sam što sam sa nekim gde se zabavljam više nego ikada u životu - rekao je tada glumac.

 

Džud je ranije bio oženjen glumicom i dizajnerkom Sejdi Frost, ali su se razveli 2003. godine nakon šest godina braka iz kojeg imaju troje dece: Rafertija (26), Iris (22) i Rudija (20).

Glumac ima ćerku Sofiju (13) sa konobaricom i manekenkom Samantom Berk, dok sa kantautorkom Ketrin Hardin ima još jednu ćerku Adu (7). 

 

Džud Lou je poznat kao jedan od najvećih preljubnika u svetu poznatih.

 

Njegov ljubavni život bio je u epicentru skandala kada se pročulo da je svoju tadašnju verenicu glumicu Sijenu Miler prevario sa dadiljom svoje dece

 

- Nakon izveštaja u današnjim novinama, samo želim da kažem da me je duboko sramota i uznemirenje što sam povredio Sienu i ljude koji su nam najbliži. Nema odbrane za moje postupke zbog kojih iskreno žalim i molim da poštujete našu privatnost u ovom veoma teškom trenutku. - izjavio je tada glumac. 

 

 

makonda-tracker