ponosni su na njih

Sin im je poznati REDITELJ, ćerka PROFESOR u školi: Da li znate kako danas izgledaju deca Goce Lazarević i Zahara?

0

Iako su im roditelji poznati oni se retko pojavljuju u javnosti 

foto: Instagram / gocalazarevićofficial
foto: Instagram / gocalazarevićofficial

Pevačica Gordana Goca Lazarević i kompozitor Milutin Popović Zahar izgovorili su sudbonosno ''DA'' u užem krugu porodice i prijatelja pre više od 30 godina.

 

Njih dvoje su bili u braku deceniju i po. Iako je bila mlada i nezrela, Goca je dala sve od sebe da očuva brak i poštuje porodične vrednosti, dok se, prema njenim rečima, za Zahara to ne bi moglo reći, te je došlo do razvoda.

 

U početku je to bila velika ljubav iz koje su se rodili sin Miloš i ćerka Marija, koji se ne pojavljuju u javnosti.

 

 

Naime, iako su deca poznatih roditelja, ne vole da se eksponiraju u javnosti, pa domaća publika ne zna ni kako oni izgledaju.

 

Gocina i Zaharova ćerka radi kao profesor u Dizajnerskoj školi, a njihov sin Miloš je reditelj. On je režirao brojne spotove za veoma poznate muzičare,  a poslednji spot koji je uradio je onaj za prvu pesmu Stefana Živojinovića Druga liga.

 

Takođe, on je režirao i jedan spot svojoj majci, a to je bio spot za pesmu Đinđuve.

 

 

- Božić je jedini period godine kada sam u stanju da osetim potpuni, savršeni mir. Ljudi ne znaju da ja do novogodišnje večeri već 20 puta dočekam tu „ponoć“ svečano obučena, našminkana i vesela u studijima raznih televizija. U noći dočeka radim i posle te ludnice potpuno sam ispražnjena. Iako ljudima prenosim radost, lično ne volim taj period godine - bila je iskrena Goca, a potom je dodala:

 

- Zato mi je Božić najlepša terapija. Na Badnje veče po tradiciji idem u Zemun u crkvu sa starim prijateljicama. Tamo palimo svoje badnjake, uživamo u atmosferi, a na Božić okupim porodicu za stolom. Okupim svoje piliće da mi pijuču - ispričala je svojevremeno Goca za domaće medije.

 

 

 

makonda-tracker