nije joj bilo lako

"IMALA SAM SVE, ALI NISAM IMALA SREĆE": Goca Lazarević je TEŠKO podnela razvod - doživela je ŠOK, a ovako je lečila TUGU

0

Pre skoro tri decenije pevačica Goca Lazarević razvela se od čuvenog kompozitora Milutina Popovića Zahara.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Kako je u javnosti nekada znala da kaže, razvod je najtraumatičnija stvar koja može da se dogodi nekome i da je njoj bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi.

 

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom - rekla je pevačica Goca Lazarević jednom prilikom, tokom gostovanja u emisiji „Iz profila“.


Međutim, ubrzo nakon ove izjave, Goca je gostovala u emisiji Sanje Marinković, koja je iskoristila priliku da je pita kakav muškarac bi mogao danas da je usreći, na šta je Goca kratko odgovorila:

 

- Da me radi, k’o što bi rekli klinci! Da me radi, al’ mene niko ne radi! - priznala je Goca tom prilikom.

 

 

makonda-tracker