retko se pojavljuju u javnosti

Prijatelja Milana je volela cela Jugoslavija: Ćerka Marka Todorovića je osvojila srce ovog poznatog GLUMCA

0

Glumca Marka Todorovića najviše pamtimo po ulozi Milana Todorovića u serijalu "Lude godine", a malo je poznato da je njegova ćerka osvojila srce jednog od naših omiljenih glumaca.

Marka Todorovića pamtimo po ulozi Milana u 'Žikinoj dinastiji'
Marka Todorovića pamtimo po ulozi Milana u "Žikinoj dinastiji"foto: Printscreen/Instagram/Bojan Friss

Glumca Marka Todorovića su svi zavoleli u serijalu "Lude godine" odnosno čuvenoj Žikinoj dinastiji.

 

Prijatelji Milan Todorović i Žika Pavlović, čiji je lik tumačio Milan Gidra Bojanić, osvojili su srca publike širom Jugoslavije i dan-danas se njihove prepirke i replike prepričavaju, a nijedno praznično doba godine ne može da prođe bez ponovnog gledanja omiljenih junaka.

 

Marko Todorović je u nekoliko filmova igrao Josipa Broza Tita, ali je ostao najpoznatiji po ulozi Milana, strogog oca Marije Todorović kasnije Pavlović.

 

U privatnom životu bio je otac Svetlane Lane Todorović (53)koja je osvojila srce našeg poznatog glumca Zorana Cvijanovića (65).

 

Zoran Cvijanović je na glumačkoj sceni već decenijama, a publika ga je zavolela u filmskim i televizijskim ostvarenjima "Mi nismo anđeli", "Otvorena vrata","Policajac sa Petlovog brda", "Mile protiv tranzicije", "Lepa sela lepo gore" i mnogim drugim.

Lana je kostimografkinja i predaje kostim na Fakultetu primenjenih umetnosti. 

 

Zoran i Lana su sarađivali na predstavi "Nebeski odred", a jednom prilikom je Lana komentarisala kako izgleda kada radite sa suprugom:

 

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama -

Njih dvoje imaju dvoje dece, a njihova ćerka Milena je krenula očevim stopama, a danas živi i radi u Los Anđelesu.

 

Lana i Zoran se retko pojavljuju u javnosti, pa je malo nejasno da li su tačni navodi u nekim izvorima da su se razveli i da više nisu zajedno.

 

 

 

 

makonda-tracker