venčavali su se čak tri puta

U Žikinoj dinastiji su vas NASMEJALI samo jednom scenom: Ova GLUMICA je supruga legendarnog Dragomira Bojanića Gidre

0

Praznici ne pružaju pravi doživljaj kada se u tom periodu ne bi emitovali kultni filmovi.

Dragomir Bojanić Gidra
Dragomir Bojanić Gidrafoto: Youtube Printscreen

Decenijama gledamo Žikinu dinastiju, ne postoji osoba koja nije odgledala bar nekoliko puta, ali je zanimljivo da svaki put iznova ti filmovi privuku pažnju i gledanost koja ruši rekorde.

 

Legendrarni Dragomir Bojanić Gidra je tumačio jednog od glavnih likova, a o svom životu nikada nije želeo da priča preterano u javnosti.

 

Malo je poznato da je glumac bio u braku sa koleginicom, sa kojom je imao i zajedničke projekte, a dobili su ćerku Jelenu. Naime, Gidra je bio u braku sa Ljiljanom Kontić, njihova ljubav je bila na prvi pogled, a venčali su se još 1966. godine.

- Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu - rekao je jednom prilikom Gidra.

 

Zanimljivo je da je njihov brak bio prepun turbulencija, za trideset godina zajedničkog života razveli su se dva puta i tri puta venčavali. Upoznali su se na studijama glume, Ljiljana je bila dve godine starija od Gidre. 

Ćerku Jelenu su dobili 1970. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u kultnom serijalu „Žikina dinastija„, tačnije u delu pod nazivom “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, gde je glumila profesorku muzike Miši i Nataši. Osim u „Žikinoj dinastiji“, Ljiljana i Gidra su imali zajednički angažman u filmu „13. jul“ iz 1982. godine.

 

 

makonda-tracker